Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Якість продукції<.>
Общее количество найденных документов : 27
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-27 
1.

Гагкаева Т. Ю. Микробиота зерна - показатель его качества и безопасности/Т. Ю. Гагкаева, А. П. Дмитриева, В. А. Павлюшин // Агроном, 2013,N № 1.-С.86-91
2.

Масалай В. Простежується стійка динаміка до підвищення якості вітчизняного зерна/В. Масалай // Зерно і хліб, 2013,N № 1.-С.27
3.

Коцюмбас І.Я. Контроль рослинної сировини та кормів для тварин за вмістом ГМО/І. Я. Коцюмбас , Г. В. Кушнір [и др.] // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету, 2012,N Вип. 3 (61):Серія: Сільськогосподарські науки.-С.156-158.
4.

Пріщенко О. Порівняємо різні методики визначення мікогенної токсичності зерна й кормів/О. Пріщенко // Зерно і хліб, 2014,N № 2.-С.32-33
5.

Бобер А. В. Пивоварні якості гранульваного хмелю в процесі зберігання/А. В. Бобер // Аграрна наука і освіта, 2007. т.Т. 8,N № 3/4.-С.44-49
6.

Ящук Н.О. Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержаного з нього борошна в процесі зберігання/Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.126.-С.323-330
7.

Філіпенко Д.В. Аналіз причин зниження якості зерна механічним травмуванням/Д. В. Філіпенко // Хранение и переработка зерна, 2014,N № 11.-С.4142
8.

Симоненко С.В. Комплексная переработка козьего молока/С. В. Симоненко // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук, 2010,N № 4.-С.74-75
9.

Красноярцев Г. Организация работы по внедрению системы качества продукции/Г. Красноярцев // Птицеводство, 2013,N № 3.-С.10-13
10.

Виявлення генетичної модифікації в зернових культурах і отриманих харчових продуктах // Мясной бизнес, 2007,N №11.-С.20-21
 1-10    11-20   21-27 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)