Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Якість продукції<.> |
Общее количество найденных документов : 27
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Черниш П.Г. Аналіз методів визначення засміченості зерна/П. Г. Черниш // Хранение и переработка зерна, 2016,N № 6/7.-С.39-41
|
>2.
| Філіпенко Д.В. Аналіз причин зниження якості зерна механічним травмуванням/Д. В. Філіпенко // Хранение и переработка зерна, 2014,N № 11.-С.4142
|
>3.
| Виявлення генетичної модифікації в зернових культурах і отриманих харчових продуктах // Мясной бизнес, 2007,N №11.-С.20-21
|
>4.
| Осипов М.В. Влияние массовой доли общего сухого остатка какао продуктов на срок годности шоколада/М. В. Осипов, Н. Б. Кондратьев, О. С. Руденко // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук, 2010,N № 5.-С.47-48
|
>5.
| Лозова Т.М. Дослідження вмісту біологічно активних речовин у природних нетрадиційних видах сировини/Т. М. Лозова, І. В. Сирохман // Хранение и переработка зерна, 2017,N № 7.-С.70-72.
|
>6.
| Шаповаленко О.І. Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості гречки/О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, Ю. П. Фурманова // Хранение и переработка зерна, 2011,N № 6
|
>7.
| Ящук Н.О. Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержаного з нього борошна в процесі зберігання/Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип.126.-С.323-330
|
>8.
| Крючкова В.В. Качество и безопасность биопродукта направленного действия/В. В. Крючкова, Н. Н. Яценко, В. Ю. Контарева // Хранение и переработка сельхозсырья, 2011,N № 9.-С.62-64
|
>9.
| Новожилова Е.В. Ключова концепція системи якості та безпеки зернової продукції/Е. В. Новожилова // Хранение и переработка зерна, 2011,N № 11.-С.28-37
|
>10.
| Симоненко С.В. Комплексная переработка козьего молока/С. В. Симоненко // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук, 2010,N № 4.-С.74-75
|
|
|