Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Якість продукції<.> |
Общее количество найденных документов : 27
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| 05 Хра
Черниш, П. Г. Аналіз методів визначення засміченості зерна [Текст] : библиография / П. Г. Черниш> // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 6/7. - С. 39-41
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>2.
| 05 Хра
Філіпенко, Д. В. Аналіз причин зниження якості зерна механічним травмуванням [Текст] : библиография / Д. В. Філіпенко> // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 11. - С. 4142
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>3.
| 05 Мяс
Виявлення генетичної модифікації в зернових культурах і отриманих харчових продуктах [Текст] : за матеріалами інформ. бюл. з міжднар. стандартизації Держспоживстандарт України. - 2006. - № 3.> // Мясной бизнес. - 2007. - №11. - С. 20-21
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>4.
| 05 Док
Осипов, М. В. Влияние массовой доли общего сухого остатка какао продуктов на срок годности шоколада [Текст] : библиография / М. В. Осипов, Н. Б. Кондратьев, О. С. Руденко> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2010. - № 5. - С. 47-48
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Доп.точки доступа: Кондратьев, Н.Б.; Руденко, О.С. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5.
| 05 Хра
Лозова, Т. М. Дослідження вмісту біологічно активних речовин у природних нетрадиційних видах сировини [Текст] : библиография / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 7. - С. 70-72.
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Доп.точки доступа: Сирохман, І.В. Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>6.
| 05 Хра
Шаповаленко, О. І. Дослідження впливу електромагнітного поля НВЧ на біохімічні властивості гречки [Текст] / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, Ю. П. Фурманова> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 6
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Доп.точки доступа: Корж, Т.В.; Фурманова, Ю.П. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>7.
| 06 Нац
Ящук, Н. О. Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержаного з нього борошна в процесі зберігання [Текст] : библиография / Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 323-330
РУБ 06 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Найти похожие
|
>8.
| 05 Хра
Крючкова, В. В. Качество и безопасность биопродукта направленного действия [Текст] / В. В. Крючкова, Н. Н. Яценко, В. Ю. Контарева> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 9. - С. 62-64
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Доп.точки доступа: Яценко, Н.Н.; Контарева, В.Ю. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Хра
Новожилова, Е. В. Ключова концепція системи якості та безпеки зернової продукції [Текст] / Е. В. Новожилова> // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 11. - С. 28-37
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>10.
| 05 Вес
Симоненко, С. В. Комплексная переработка козьего молока [Текст] : библиография / С. В. Симоненко> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2010. - № 4. - С. 74-75
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
|
|