Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Овочівництво -- Столові корнеплоди -- Столові буряки<.>
Общее количество найденных документов : 56
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
1.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Лежкість коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, О. В. Завадська // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 125-126.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф.; Завадська, О.В.
Найти похожие

2.
05
Ово


    Литвиненко , О.
    Як "Агробізнес" заробляє на буряках [Текст] : библиография / О. Литвиненко // Овощи и фрукты. - 2021. - № 10. - С. 6-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

3.
05
Ово


    Піковський, М. Й.
    Хвороби коренеплодів буряків столових у період зберігання [Текст] : библиография / М. Й. Піковський // Овощи и фрукты. - 2020. - № 2. - С. 36-39.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

4.
05
Пла


    Михно, М.
    Столові буряки для зберігання [Текст] : библиография / М. Михно // Плантатор. - 2018. - № 3. - С. 68-69.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

5.
05
Пла


    Ткаленко, Г.
    Хвороби столових буряків у період вегетації [Текст] : библиография / Г. Ткаленко // Плантатор. - 2018. - № 3. - С. 70-71.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

6.
05
Ово


    Терехина, Л. А.
    Стабильные урожаи свеклы столовой в фермерском хозяйстве [Текст] : библиография / Л. А. Терехина // Овощи и фрукты. - 2017. - № 1. - С. 20-22.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

7.
05
Пла


    Безвіконний, П.
    Підзимові буряки [Текст] : библиография / П. Безвіконний // Плантатор. - 2017. - № 2. - С. 70-71.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

8.
05
Пла


    Щербина, С.
    Бурячки на пучки [Текст] : библиография / С. Щербина, С. Даценко, Н. Щербина // Плантатор. - 2017. - № 2. - С. 65-67.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки


Доп.точки доступа:
Даценко, С.; Щербина, Н.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
05
Пла


    Федосій, І.
    Пучкова продукція буряків [Текст] : библиография / І. Федосій // Плантатор. - 2016. - № 2. - С. 32-34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки
Аннотация: Коренеплоди столового буряка привабливого темно-фіолетового, бордового забарвлення є основою багатьох перших страв, вінегретів, салатів, через що мають попит у будь-яку пору року. Прагнення отримати більш ранню продукцію зумовило вирощування буряків на пучкову продукцію. На відміну від зморшкуватих коренеплодів, які долежали від минулого врожаю до літа, вони незрівнянно смачніші й соковитіші, тим більше що коренеплоди сучасних сортів містить до 16% цукрів, до 2,5-3% білка, вітаміни С, В, Р, РР, без концентричних кілець і сильного бурякового присмаку. Саме буряку зобов'язана поява агротехніки пучкової продукції, яка дещо інакша від звичайної.

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

10.
05
Ово


    Дерменко, О.
    Болезни свеклы столовой в поле и при хранении [Текст] : библиография / О. Дерменко // Овощеводство. - 2016. - № 1. - С. 52-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)