Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- Молочна промисловість -- Молочні продукти<.> |
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7 |
>1.
| Камиль Аль-Бази Мезхер Оценка биологической полноценности белков молока/Аль-Бази Мезхер Камиль // Ефективне тваринництво, 2014,N № 3.-С.26-28
|
>2.
| Ковальчук Т. Якісний склад молока корів різних порід/Т. Ковальчук // Тваринництво України, 2014,N № 3/4.-С.8-10
|
>3.
| Ломова Н. М. Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту/Н. М. Ломова, О . О. Сніжко, С. А. Наріжний // Біоресурси і природокористування, 2014. т.Т.6,N № 3/4.-С.127-133
|
>4.
| Погосян Г. А. Состояние и динамика производства молока овец в мире/Г. А. Погосян, А. И. Ерохин // Овцы, козы, шерстяное дело, 2013,N № 1.-С.34-36
|
>5.
| Рябченко Н. Особливості виробництва м'яких сирів/Н. Рябченко // Продукты & ингредиенты, 2013,N № 8.-С.26-28.
|
>6.
| Сивкин Н.В. Что влияет на термоустойчивость молока/Н.В. Сивкин, Л.А. Зернаева // Зоотехния, 2004,N N1.-С.30-31.
|
>7.
| Юрченко А. Ю. Оцінка якості та безпеки молока при виробництві молочних продуктів/А. Ю. Юрченко, П. П. Бігун // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету, 2012,N Вип. 4(62):Серія: Сільськогосподарські науки.-С.206-212.
|
|