Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- Яйця<.> |
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Ефе
45 интересных вопросов и ответов о куриных яйцах [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 4. - С. 34-41
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Вес
Авакова, А. Г. Использование биорезонанансной технологии для улучшения питательных качеств яиц [Текст] / А. Г. Авакова> // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2011. - № 3. - С. 48-50
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Ефе
Агафонычев, В. Яичное производство: перспективные направления [Текст] / В. Агафонычев> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 7. - С. 9-15
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Ефе
Байдевлятова, О. М. Шкаралупа яйця як біокерамічна структура. Проблеми якості та сучасні підходи щодо обробки інкубаційних яєць [Текст] / О. М. Байдевлятова> // Ефективне тваринництво. - 2011. - №8. - С. 40-45
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Бордунова, О. Г. Білково-пептидні складники біокерамічного шару курячих яєць [Текст] / О.Г. Бордунова, Т.О. Чернявська, В.Д. Чіванов> // Вісник аграрної науки. - 2006. - №1. - С. 32-35
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Доп.точки доступа: Чернявська, Т.О.; Чіванов, В.Д. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-Н (1) Свободны: ЧЗ-Н (1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Пти
Вакуленко, О. Ю. Оценка качества яиц кур промышленного стада [Текст] / О. Ю. Вакуленко> // Птицеводство. - 2014. - № 4. - С. 33-36
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Вертійчук, А. І. Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Текст] : библиография / А. І. Вертійчук, А. Ю. Глєбова> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Библиогр.: с. 233-234
РУБ 06 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Кл.слова (ненормированные): селекційні показники -- білок -- жовток Аннотация: Наведено дані з різних показників курячих яєць за морфологічним і хімічним складом, зокрема за вмістом, незамінних амінокислот, вітамінів, мікро- й макроелементами та інших речовин, цінних за дієтичними властивостями й перспективих у селекційній роботі.
Доп.точки доступа: Глєбова, А. Ю. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Суч
Глєбова, Ю. А. Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук> // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Кл.слова (ненормированные): курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.
Доп.точки доступа: Вертійчук, А. І. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Суч
Глєбова, Ю. А. Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] : библиография / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук> // Сучасне птахівництво. - 2021. - № 6. - С. 24-26.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Доп.точки доступа: Вертійчук, А.І. Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Хра
Горлов, И. Ф. Производство пищевых яиц с низким содержанием холестерина [Текст] / И.Ф. Горлов ; А.А.Арьков, Н.В.Короткова> // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2001. - N 6. - С. 31-33.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
|
|