Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- Яйця<.>
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30  
1.
05
Ефе


   
    45 интересных вопросов и ответов о куриных яйцах [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 4. - С. 34-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
05
Вес


    Авакова, А. Г.
    Использование биорезонанансной технологии для улучшения питательных качеств яиц [Текст] / А. Г. Авакова // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2011. - № 3. - С. 48-50
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Ефе


    Агафонычев, В.
    Яичное производство: перспективные направления [Текст] / В. Агафонычев // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 7. - С. 9-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
05
Ефе


    Байдевлятова, О. М.
    Шкаралупа яйця як біокерамічна структура. Проблеми якості та сучасні підходи щодо обробки інкубаційних яєць [Текст] / О. М. Байдевлятова // Ефективне тваринництво. - 2011. - №8. - С. 40-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Бордунова, О. Г.
    Білково-пептидні складники біокерамічного шару курячих яєць [Текст] / О.Г. Бордунова, Т.О. Чернявська, В.Д. Чіванов // Вісник аграрної науки. - 2006. - №1. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Чернявська, Т.О.; Чіванов, В.Д.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

6.
05
Пти


    Вакуленко, О. Ю.
    Оценка качества яиц кур промышленного стада [Текст] / О. Ю. Вакуленко // Птицеводство. - 2014. - № 4. - С. 33-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
06
Нац


    Вертійчук, А. І.
    Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Текст] : библиография / А. І. Вертійчук, А. Ю. Глєбова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Библиогр.: с. 233-234
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
селекційні показники -- білок -- жовток
Аннотация: Наведено дані з різних показників курячих яєць за морфологічним і хімічним складом, зокрема за вмістом, незамінних амінокислот, вітамінів, мікро- й макроелементами та інших речовин, цінних за дієтичними властивостями й перспективих у селекційній роботі.


Доп.точки доступа:
Глєбова, А. Ю.
Экземпляры всего: 4
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)
Найти похожие

8.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи
Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

9.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] : библиография / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2021. - № 6. - С. 24-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А.І.
Найти похожие

10.
05
Хра


    Горлов, И. Ф.
    Производство пищевых яиц с низким содержанием холестерина [Текст] / И.Ф. Горлов ; А.А.Арьков, Н.В.Короткова // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2001. - N 6. - С. 31-33.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)