Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- Яйця<.>
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30  
1.
05
Ефе


   
    45 интересных вопросов и ответов о куриных яйцах [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 4. - С. 34-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
05
Пти


    Овчаров, А.
    Аминокислотный состав и пищевая ценность яиц [Текст] / А. Овчаров, С. Буров // Птицеводство. - 2001. - N6. - С. 35-37.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Буров, С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-12 (1)
Свободны: ЧЗ-12 (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Бордунова, О. Г.
    Білково-пептидні складники біокерамічного шару курячих яєць [Текст] / О.Г. Бордунова, Т.О. Чернявська, В.Д. Чіванов // Вісник аграрної науки. - 2006. - №1. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Чернявська, Т.О.; Чіванов, В.Д.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

4.
05
Ефе


    Штеле, А. Л.
    Важное о качестве пищевых яиц [Текст] : библиография / А. Л. Штеле // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 10. - С. 32-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

5.
06
Хер


    Дєбров, В. В.
    Використання математичних моделей для оцінки та прогнозування живої маси птиці яєчних кросів [Текст] / В. В. Дєбров, А. В. Заліцаєва // Таврійський науковий вісник. - 2012. - Вип. 78. - С. 107-112
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Заліцаєва, А. В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

6.
05
Хар
05 / Хар-ЧЗН


    Усатюк, С.
    Вміст вітамінів у перепелиних яйцях та продуктах їх переробки [Текст] : библиография / С. Усатюк, Т. Королюк, О. Луценко, Г. Демчина // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 22-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Королюк, Т.; Луценко, О.; Демчина, Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
06
Він


    Чорнолата, Л. П.
    Вміст мінеральних речовин у яйцях перепелів за дії підвищених доз вітамінів [Текст] : библиография / Л. П. Чорнолата, Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету : Серія: Сільськогосподарські науки. - 2014. - Вип. 1, т. 2. - С. 75-80. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Аннотация: Встановлено, що підвищення дози вітамінів А, D, E у повнораціонних комбікормах у кількості 10 % до основного раціону для перепілок впливає на зміну мінерального складу яєць, спричинаючи земеншення засвоєння таких мінеральних речовин як кальцій, залізо, марганець, магнію.


Доп.точки доступа:
Бережнюк, Н. А.; Царук, Л. Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Зер


    Самойленко, И.
    Гильотина для яиц или спешим ли мы в Евросоюз? [Текст] : библиография / И. Самойленко // Зерно. - 2009. - № 12. - С. 114-117
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] : библиография / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2021. - № 6. - С. 24-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А.І.
Найти похожие

10.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи
Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)