Поисковый запрос: <.>S=Тваринництво -- Продукти тваринництва<.> |
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5 |
>1.
| Помітун І. А. Формування м'ясності у баранців за різної інтенсивності росту і живої маси при забої/І. А. Помітун, І. В. Корх [и др.] // Вісник аграрної науки, 2019,N № 5.-С.31-37
|
>2.
| Древаль Д. Танкова проба молока: інструмент моніторингу та контролю хвороб ВРХ/Д. Древаль // Тваринництво та ветеринарія, 2019,N № 12.-С.8-9.
|
>3.
| Петрів М. Д. Технологія вирощування гусенят на м'ясо/М. Д. Петрів, Л. В. Ференц, О. М. Слобода // Вісник аграрної науки, 2020,N № 1.-С.53-59
|
>4.
| Кухтин М. Д. Характеристика замороженої яловичини за біохімічними і мікробіологічними показниками/М. Д. Кухтин , В. З. Салата [и др.] // Вісник аграрної науки, 2021,N № 4.-С.36-43
|
>5.
| Король П. В. Яєчна продуктивність EGFP-трансгенних качок/П. В. Король, С. О. Костенко [и др.] // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2019. т.Т. 10,N № 3:Тваринництво та технології харчових продуктів.-С.20-26.
|
|