Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Виноробство<.>
Общее количество найденных документов : 26
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-26 
1.
05
Віс


    Авідзба, А. М.
    Наукове забезпечення виноробної галузі України [Текст] / А.М. Авідзба // Вісник аграрної науки. - 2006. - №12. - С. 48-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

2.
05
Про


    Амеличкина, А.
    Как отличить натуральное вино от фальсификата [Текст] / А. Амеличкина // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 6. - С. 32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

3.
05
Док


    Аралина, А. А.
    Анализ и оптимизация технологического процесса извлечения флавоноидов из виноградных выжимок [Текст] / А. А. Аралина, М. А. Селимов, В. В. Садовой // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2012. - № 2. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Селимов, М. А.; Садовой, В. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Біо


    Білько, М. В.
    Способи підвищення та збереження біологічної цінності червоних столових вин [Текст] : библиография / М. В. Білько, О. В. Циганкова [и др.] // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 3/4. - С. 228-234.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство
Аннотация: У статті наведені дані щодо впливу препаратів конденсованого та гідролізованого таніну, які застосовували в технології червоних виноматеріалів на етапі переробки винограду, та препаратів стабілізуючої дії на уміст речовин фенольного комплексу червоних сухих виноматеріалів,що обумовлюють їхню біологічну цінність


Доп.точки доступа:
Циганкова, О.В.; Куц, А.М.; Онищук, Ю.О.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Байлук, С. І.
    Вплив умов вирощування яблуні на хімічний склад плодів для виробництва сидру [Текст] : библиография / С. І. Байлук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 58-61
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
05
Агр


    Бассова, О. О.
    Формування та використання прибутку виногдарсько-виноробними підприємствами [Текст] : библиография / О. О. Бассова, Г. М. Боброва // Агросвіт. - 2016. - № 20. - С. 34-43. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство
Аннотация: Стаття присвячена проблемі формування та використання прибутку підприємств виноградно-виноробної галузі.


Доп.точки доступа:
Боброва, Г. М.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

7.
05
Нап


    Билько, М. В.
    Препараты танина для повышения качества розовых сухих виноматериалов [Текст] : библиография / М. В. Билько, М. В. Скорченко, Н. В. Ищенко, В. Г. Гержикова // Напитки. Технологии инновации. - 2015. - № 10. - С. 28-31
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство
Аннотация: В работе расматривается возможность применения препаратов танинов разного происхождения и производителей для стабилизации цвета розовых сухих виноматириалов и повышения их качества


Доп.точки доступа:
Скорченко, М.В.; Ищенко, Н.В.; Гержикова, В.Г.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 239-242
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
05
Ово


    Войцеховский, В. И.
    Переработка винограда [Текст] / В. И. Войцеховский // Овощи и фрукты. - 2014. - № 1. - С. 72-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
05
Віс


    Дунаєвська, О. В.
    Порівняльна характеристика вмісту біологічно активних речовин і мінерального складу ординарних вин каберне, кагор та напою з аличі Героант [Текст] / О. В. Дунаєвська, О. А. Гребенникова, Г. М. Латишева // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 5. - С. 53-58
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Гребенникова, О. А.; Латишева, Г. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

11.
05
Віс


    Загоруйко, В. О.
    Установка для прискореної стабілізації виноматеріалів [Текст] : библиография / В.О. Загоруйко, В.О. Виноградов, В.А. Бойко, Н.Б. Чаплигіна // Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 58-60
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Виноградов, В.О.; Бойко, В.А.; Чаплигіна, Н.Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

12.
05
Нап


    Колеснов, А.
    Аналитическая и экспертная оценка винодельческой продукции на присутствие сахаров и спиртов невиноградного происхождения [Текст] : библиография / А. Колеснов, И. Филатова [и др.] // Напитки. Технологии инновации. - 2015. - № 10. - С. 48-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Филатова, И.; Малошицкая, О.; Зенина, М.; Питрюк, И.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

13.
06
Нац


    Лисенко, М. В.
    Культура споживання алкогольних напоїв та зростання попиту на винопродукцію [Текст] / М.В. Лисенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2006. - Вип. 97. - С. 319-323
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 10
НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3)
Свободны: НФ (6), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (3)
Найти похожие

14.
05
Ово


    Литовченко, А. М.
    Плодовое вино - полезно и хмельно [Текст] / А. М. Литовченко, А. Е. Токарь, В. И. Войцеховский // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 52-54
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токарь, А.Е.; Войцеховский, В.И.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

15.
06
Нац


    Литовченко, О. М.
    Вплив технологічних прийомів на якість грушевих виноматеріалів [Текст] / О. М. Литовченко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2007. - Вип.105. - С. 233-236.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 10
НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)
Свободны: НФ (5), Ф-6 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-10 (1), Ф-12 (1)
Найти похожие

16.
06
Нац


    Литовченко, О. М.
    Покращання біохімічного складу компонентів для плодово-ягідних вин [Текст] / О. М. Литовченко, В. І. Войцехівська // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 24. - С. 165-170
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівська, В. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

17.
05
Зем


    Литовченко, О.
    Складемо уяву про потенціал вітчизняного плодово-ягідного виноробства та можливості випуску унікальних безалкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності [Текст] / О. Литовченко // Зерно і хліб. - 2014. - № 2. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

18.
05
Віс


    Луканін, О. С.
    Критерії визначення віку коньячних спиртів [Текст] : библиография / О. С. Луканін, О. М. Сидоренко // Вісник аграрної науки. - 2016. - № 10. - С. 51-60. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство
Кл.слова (ненормированные):
коньячні спирти -- ароматичні компоненти -- класифікація -- термін витримки
Аннотация: Запропоновано критерій оцінки зрілості ординарних коньячних спиртів на основі вимірів концентрацій основнихкомпонентів дуба, що переходить у спирт під час витримки у бочках за 1-5 років


Доп.точки доступа:
Сидоренко, О. М.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

19.
05
Ово


    Постоленко, Є. П.
    Міцний напій з яблук [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко // Овощи и фрукты. - 2019. - № 3. - С. 80-82
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство
Кл.слова (ненормированные):
кальвадос

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

20.
05
Про


    Прокопенко, И.
    Без вина виноватые [Текст] : библиография / И. Прокопенко // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №2. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство

Найти похожие

 1-20    21-26 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)