Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Науковці НУБіП України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Пивоваріння<.>
Общее количество найденных документов : 44
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
1.

Проценко А. В. Перехід на хмельові препарати - вимого інноваційної технології пивоваріння/А. В. Проценко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2012,N № 1 (28). т. 2.-С.264-270
2.

Пасічник І. О. Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі/І. О. Пасічник // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету, 2012,N № 2 (29), т.1
3.

Танчик С.П. Стан та шляхи розвитку виробництва солоду пивоварного ячменю в Україні/С.П. Танчик, В.І. Рожко, О.В. Федченко // Аграрна наука і освіта, 2002 . т.Т. 3,N № 3-4.-С.42-44.
4.

Бойко М. І. Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале/М. І. Бойко, В. Л. Прибильський , М. В. Бойко // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету, 2011,N № 33.-С.7-10
5.

Рудик Р. І. Виробництво та якість українських гранул хмелю/Р. І. Рудик // Вісник аграрної науки, 2014,N № 7.-С.52-56
6.

Проценко Л.В. Зернові екстракти-альтернативні замінники солоду у пивоварінні/Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. В. Бобер // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.226-230
7.

Шаповаленко О.І. Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування/О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. М. Степчук // Хранение и переработка зерна, 2012,N № 12.-С.64-65
8.

Бобер А.В. Порівняльна оцінка пивоварних якостей шишок та гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів за вмістом та складом ефірної олії/А. В. Бобер // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 162. Ч. 2.-С.209-213
9.

Ляшенко М.І. Вплив поєднання гірких та ароматичних сортів хмелю на якість пива/М.І. Ляшенко, Н.Р. Кравчук, А.В. Бобер // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2004,N Вип.79.-С.250-255
10.

Эмельянова Н.О. Зміни хімічного складу солоду при його ферментації/Н. О. Эмельянова, С. І. Потапенко, Р. М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна, 2012,N № 8.-С.67-69
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)