Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Науковці НУБіП України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Пивоваріння<.>
Общее количество найденных документов : 44
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
1.
05
Жит


    Проценко, А. В.
    Перехід на хмельові препарати - вимого інноваційної технології пивоваріння [Текст] / А. В. Проценко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 1 (28). т. 2. - С. 264-270
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Пасічник, І. О.
    Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі [Текст] / І. О. Пасічник // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 2 (29), т.1
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

3.
05
Агр


    Танчик, С. П.
    Стан та шляхи розвитку виробництва солоду пивоварного ячменю в Україні [Текст] / С.П. Танчик, В.І. Рожко, О.В. Федченко // Аграрна наука і освіта. - 2002 . - Т. 3, № 3-4. - С. 42-44.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Рожко, В.І.; Федченко, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Луг


    Бойко, М. І.
    Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале [Текст] / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський , М. В. Бойко // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2011. - № 33. - С. 7-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Прибильський , В. Л.; Бойко, М. В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Рудик, Р. І.
    Виробництво та якість українських гранул хмелю [Текст] / Р. І. Рудик // Вісник аграрної науки. - 2014. - № 7. - С. 52-56
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
06
Нац


    Проценко, Л. В.
    Зернові екстракти-альтернативні замінники солоду у пивоварінні [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. В. Бобер // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 226-230
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Венгер, О.О.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Хра


    Шаповаленко, О. І.
    Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування [Текст] / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. М. Степчук // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 12. - С. 64-65
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Євтушенко, О.О.; Степчук, І.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
06
Нац


    Бобер, А. В.
    Порівняльна оцінка пивоварних якостей шишок та гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів за вмістом та складом ефірної олії [Текст] / А. В. Бобер // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 209-213
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння

Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (7), ЧЗН (1)
Найти похожие

9.
06
Нац


    Ляшенко, М. І.
    Вплив поєднання гірких та ароматичних сортів хмелю на якість пива [Текст] / М.І. Ляшенко, Н.Р. Кравчук, А.В. Бобер // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.79. - С. 250-255
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Кравчук, Н.Р.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Найти похожие

10.
05
Хра


    Эмельянова, Н. О.
    Зміни хімічного складу солоду при його ферментації [Текст] / Н. О. Эмельянова, С. І. Потапенко, Р. М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 8. - С. 67-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Потапенко, С.І.; Мукоїд, Р.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-44 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)