Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Пивоваріння<.> |
Общее количество найденных документов : 44
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Жит
Автор(ы) : Проценко А. В.
Заглавие : Перехід на хмельові препарати - вимого інноваційної технології пивоваріння
Место публикации : Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 1 (28). т. 2. - С. 264-270 (Шифр 06/Жит-170153)
УДК : 663.2.001.62 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Пасічник І. О.
Заглавие : Вплив кількості та якості сировини хмелю на вихід гірких речовин в хмельовому відварі
Место публикации : Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 2 (29), т.1 (Шифр 06/Жит-190504)
УДК : 663.424: 664.61 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Агр
Автор(ы) : Танчик С.П., Рожко В.І., Федченко О.В.
Заглавие : Стан та шляхи розвитку виробництва солоду пивоварного ячменю в Україні
Место публикации : Аграрна наука і освіта. - 2002 . - Т. 3, № 3-4. - С. 42-44. (Шифр А 9 У/2002/3/3/4)
ГРНТИ : 65 УДК : 633.43/ 44 : 658.005(477) Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 05/Луг
Автор(ы) : Бойко М. І., Прибильський В. Л., Бойко М. В.
Заглавие : Приготування хлібного квасу із зернового екстракту тритікале
Место публикации : Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. - 2011. - № 33. - С. 7-10 (Шифр 06/Луг-920087)
УДК : 664.87 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Рудик Р. І.
Заглавие : Виробництво та якість українських гранул хмелю
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2014. - № 7. - С. 52-56 (Шифр В 8 У/2014/7)
УДК : 663.423 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Проценко Л.В., Венгер О.О., Бобер А.В.
Заглавие : Зернові екстракти-альтернативні замінники солоду у пивоварінні
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 226-230 (Шифр 06/Нац-038185)
УДК : 663.44:641.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Шаповаленко О.І., Євтушенко О.О., Степчук І.М.
Заглавие : Зміни в хімічному складі зерна ячменю після його пророщування
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 12. - С. 64-65 (Шифр Х 4 У/2012/12)
УДК : 663.433 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Бобер А.В.
Заглавие : Порівняльна оцінка пивоварних якостей шишок та гранул хмелю тип 90 ароматичних і гірких сортів за вмістом та складом ефірної олії
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - Вип. 162. Ч. 2. - С. 209-213 (Шифр 06/Нац-038185)
УДК : 663.423:631.563.006.83 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из сборника (том многотомника) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Ляшенко М.І., Кравчук Н.Р., Бобер А.В.
Заглавие : Вплив поєднання гірких та ароматичних сортів хмелю на якість пива
Место публикации : Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.79. - С. 250-255 (Шифр 06/Нац-226123)
УДК : 663.423 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Эмельянова Н.О., Потапенко С.І., Мукоїд Р.М.
Заглавие : Зміни хімічного складу солоду при його ферментації
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 8. - С. 67-69 (Шифр Х 4 У/2012/8)
УДК : 663.43 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Пивоваріння
Найти похожие
|
|
|