Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (10)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Хлібопекарське виробництво<.>
Общее количество найденных документов : 213
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Перевертун Л. Амілопектинове просо значною мірою покращує властивості пшеничного борошна/Л. Перевертун, А. Проданик, Г. Монке // Зерно і хліб, 2012,N № 3.-С.58-59
2.

Чурсінов Ю.О. Аналіз технологічного обладнання для обробки тістових заготовок при виробництві подового хліба/Ю. О. Чурсінов, С. А. Черних, В. В. Петровенко // Хранение и переработка зерна, 2010,N №4.-С.63-64
3.

Козирський В. В. Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції/В. В. Козирський , В. В. Момотюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2016,N Вип. 252.-С.7-15
4.

Панкратов Г.Н. Анализ однородности мучных смесей функционального назначения/Г. Н. Панкратов, В. А. Бобков // Хранение и переработ. сельхозсырья, 2009,N № 8.-С.30-32
5.

Филатов В.В. Аналитические исследования нестационарных полей температуры в плоском слое зерна при инфракрасной термообработке/В. В. Филатов, Р. Р. Азизов, Ю. М. Плаксин // Хранение и переработ. сельхозсырья, 2009,N № 5.-С.17-20
6.

Музалевская Р.С. Антиоксидантная активность компонентов хлебобулочных изделий/Р.С. Музалевская , М. В. Власова // Хранение и переработ. сельхозсырья, 2009,N № 1.-С.34-35
7.

Зубцов В.А. Биологические и физико-химические основы использования льняной муки для разработки хлебобулочных изделий/В. А. Зубцов, И. Э. Миневич // Хранение и переработка сельхозсырья, 2011,N № 3.-С.10-13
8.

Букреева Г. И. Взаимосвязь белкового и углеводного комплекса в смесях муки тритикале с мукой из зерна пшеницы, поврежденной клопом-черепашкой/Г. И. Букреева // Достижения науки и техники АПК, 2013,N № 3.-С.78-80
9.

Стадник І.Я. Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів/І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич // Хранение и переработка зерна, 2014,N № 10.-С.50-53
10.

Стадник І.Я. Визначення коливальних процесів у тісті за період пластифікації/І. Я. Стадник, М. С. Михайлишин // Хранение и переработка зерна, 2012,N № 4.-С.63-67
11.

Махинько В.М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні/В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л.В., О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна, 2011,N № 1.-С.55-57
12.

Дробот В.І. Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба/В. І. Дробот, І. М. Кравченко // Хранение и переработка зерна, 2013,N № 9.-С.53-55
13.

Гунько С.М. Використання поліпшувачів для пшеничного борошна при виготовленні хліба/С. М. Гунько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2010. Вип.149.-С.210-214
14.

Салавеліс А.Д. Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів/А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський // Хранение и переработка зерна, 2017,N № 2.-С.43-45.
15.

Фелендиш Н.О. Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні/Н. О. Фелендиш, Т. І. Янюк, Ю. В. Бадрук // Хранение и переработка зерна, 2016,N № 12.-С.55-57.
16.

Фалендиш Н.О. Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні/Н. О. Фалендиш, Ю. В. Бадрук // Хранение и переработка зерна, 2016,N № 10.-С.49-51.
17.

Стадник І.Я. Використання спектрального аналізу ділянок полімерного борошна при дослідженні параметрів поверхневих шарів утворюючого тіста/І. Я. Стадник, І. Г. Добротвор // Хранение и переработка зерна, 2014,N № 8.-С.49-51
18.

Солоницька І.В. Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення/І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк // Хранение и переработка зерна, 2013,N № 10.-С.44-49
19.

Солоницька І.В. Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення/І. В. Солоницька // Хранение и переработка зерна, 2013,N № 9.-С.45-51
20.

Михонік Л.А. Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна/Л. А. Михонік, А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна, 2017,N № 3
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)