Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Хлібопекарське виробництво<.> |
Общее количество найденных документов : 213
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Перевертун Л., Проданик А., Монке Г.
Заглавие : Амілопектинове просо значною мірою покращує властивості пшеничного борошна
Место публикации : Зерно і хліб. - 2012. - № 3. - С. 58-59 (Шифр З 8 У/2012/3)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>2.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Чурсінов Ю.О., Черних С.А., Петровенко В.В.
Заглавие : Аналіз технологічного обладнання для обробки тістових заготовок при виробництві подового хліба
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2010. - №4. - С. 63-64 (Шифр Х 4 У/2010/4)
УДК : 664.653.4 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>3.
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Козирський В. В. , Момотюк В. В.
Заглавие : Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія: Техіка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 252. - С. 7-15 (Шифр 06/Нац-996788155) Примечания : Библиогр.: с. 13-14
УДК : 631.371 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): ефенгоефективність--імітаційне моделювання Аннотация: Для можливості оцінки ефективності процесу випікання хліба, дослідження статистичних та динамічних режимів та їх вплив на показники роботи об'єкта виведено математичну модель хлібопекарської печі за температурою.
Найти похожие
|
>4.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Панкратов Г.Н., Бобков В.А.
Заглавие : Анализ однородности мучных смесей функционального назначения
: библиография
Место публикации : Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 8. - С. 30-32 (Шифр Х 3 Р/2009/8)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>5.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Филатов В.В., Азизов Р.Р., Плаксин Ю.М.
Заглавие : Аналитические исследования нестационарных полей температуры в плоском слое зерна при инфракрасной термообработке
: библиография
Место публикации : Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 5. - С. 17-20 (Шифр Х 3 Р/2009/5)
УДК : 536.24.021:664.7.085.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>6.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Музалевская Р.С. , Власова М.В.
Заглавие : Антиоксидантная активность компонентов хлебобулочных изделий
: библиография
Место публикации : Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 1. - С. 34-35 (Шифр Х 3 Р/2009/1)
УДК : 664.642:001 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>7.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Зубцов В.А., Миневич И.Э.
Заглавие : Биологические и физико-химические основы использования льняной муки для разработки хлебобулочных изделий
Место публикации : Хранение и переработка сельхозсырья. - 2011. - № 3. - С. 10-13 (Шифр Х 3 Р/2011/3)
УДК : 664.641.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>8.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Дос
Автор(ы) : Букреева Г. И.
Заглавие : Взаимосвязь белкового и углеводного комплекса в смесях муки тритикале с мукой из зерна пшеницы, поврежденной клопом-черепашкой
Место публикации : Достижения науки и техники АПК. - 2013. - № 3. - С. 78-80 (Шифр Д 8 Р/2013/3)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>9.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я., Добротвор І.М., Покотило О.С., Коневич М.Р.
Заглавие : Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10. - С. 50-53 (Шифр Х 4 У/2014/10) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): термодинамічний потенціал--макромолекулярна структура--вологовміст
Найти похожие
|
>10.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я., Михайлишин М.С.
Заглавие : Визначення коливальних процесів у тісті за період пластифікації
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 4. - С. 63-67 (Шифр Х 4 У/2012/4)
УДК : 664.653.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>11.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Махинько В.М., Даньшіна Л.О., Махинько Л. В., Бабіч О.В.
Заглавие : Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57 (Шифр Х 4 У/2011/1)
УДК : 664.7 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>12.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Дробот В.І., Кравченко І.М.
Заглавие : Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 9. - С. 53-55 (Шифр Х 4 У/2013/9)
УДК : 664.641.4 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>13.
|
Вид документа : Статья из сборника (том многотомника) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Гунько С.М.
Заглавие : Використання поліпшувачів для пшеничного борошна при виготовленні хліба
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія "Агрономія". - 2010. Вип.149. - С. 210-214 (Шифр 06/Нац-304995)
УДК : 664.664.5 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>14.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Салавеліс А.Д., Тележенко Л.М., Павловський С.М.
Заглавие : Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 43-45. (Шифр Х 4 У/2017/2)
УДК : 664.66[635.24+582.916.36-027.332]-026.771 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>15.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Фелендиш Н.О., Янюк Т.І., Бадрук Ю.В.
Заглавие : Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 12. - С. 55-57. (Шифр Х 4 У/2016/12)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>16.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Фалендиш Н.О., Бадрук Ю.В.
Заглавие : Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 10. - С. 49-51. (Шифр Х 4 У/2016/10)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>17.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я., Добротвор І.Г.
Заглавие : Використання спектрального аналізу ділянок полімерного борошна при дослідженні параметрів поверхневих шарів утворюючого тіста
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 8. - С. 49-51 (Шифр Х 4 У/2014/8) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): математична обробка
Найти похожие
|
>18.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Солоницька І.В., Пшенишнюк Г.Ф.
Заглавие : Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 44-49 (Шифр Х 4 У/2013/10)
УДК : 664.661.045.5:005.936 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>19.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Солоницька І.В.
Заглавие : Використання технології відкладеного випікання у виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 9. - С. 45-51 (Шифр Х 4 У/2013/9)
УДК : 664.661.045.0:005.936 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>20.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Михонік Л.А., Грищенко А.М.
Заглавие : Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошна
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 3 (Шифр Х 4 У/2017/3)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
|
|