Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=006: 663/664<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.
05
Суч


   
    Безопасность пищевой продукции в Украине [Текст] // Сучасна ветеринарна медицина. - 2012. - № 1. - С. 4-6
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

2.
05
Суч


   
    НАССР мінімізує бюрократію та корупцію в харчовій галузі [Текст] // Сучасна ветеринарна медицина. - 2012. - № 1. - С. 7
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

3.
05
Мир


   
    Пищевая безопасность как приоритет [Текст] : выступление Е. Косюк на форуме по пищевой безопасности // Мир продуктов. - 2012. - № 1. - С. 8-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
05
Про


    Рудик, Т.
    ISO, HACCP чи чесне слово виробника? [Текст] / Т. Рудик // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 9. - С. 8-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

5.
05
Про


    Пученкова, С.
    Протеїн в кулінарній рибній продукції [Текст] / С. Пученкова, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 12-14.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Виннов, А.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

6.
05
Ста


    Кісель, С.
    Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції [Текст] / С. Кісель // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2012. - № 4. - С. 57-62.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
05
Мяс


    Слива, Ю. В.
    Вимоги міжнародних стандартів до екологічного етикетування та маркування [Текст] / Ю. В. Слива, М. В. Логвінова // Мясное дело . - 2013. - № 8/9. - С. 19-21.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Маркування продуктів


Доп.точки доступа:
Логвінова, М.В.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

8.
05
Ста


    Комкова, А. В.
    Методологія визначення ризиків і безпечності промислової продукції під час її застосування [Текст] : библиография / А. В. Комкова, В. Ю. Сухенко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 4. - С. 29-33. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко , В.Ю.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)