Поисковый запрос: <.>U=006<.> |
Общее количество найденных документов : 84
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Яковченко Р. Перші кроки з імплементації європейських норм до вітчизняного законодавства у контексті гармонізації технічних стандартів та розвитку агропромислового комплексу/Р. Яковченко // Моніторинг біржового ринку, 2015,N № 5.-С.9-10
|
>2.
| Яковченко Р. Адаптація вимог щодо санітарних і фітосанітарних заходів до стандартів Європейського Союзу, як умова доступу вітчизняної продукції на європейський ринок/Р. Яковченко // Моніторинг біржового ринку, 2015,N № 3.-С.10-11
|
>3.
| Юзевич В. Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів/В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій // Стандартизація, сертифікація, якість, 2014,N № 5.-С.62-65.
|
>4.
| Широбокова А. Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід/А. Широбокова // Стандартизація, сертифікація, якість, 2010,N №2.-С.68-70
|
>5.
| Шемігон Є. НАССР як нездійсненність чи як можливість?/Є. Шемігон // Мясной бизнес, 2016,N № 1.-С.22-23
|
>6.
| Шалова Л. "Технические условия" и их будущее/Л. Шалова // Птицеводство, 2006,N №6.-С.42-43
|
>7.
| Чубатенко В. Удосконалення методик випробування продукції як засіб підвищення її якості/В. Чубатенко, О. Чудесов // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2005,N № 1.-С.38-40
|
>8.
| Черняга Л. Прийняття та впровадження міжнародних та європейських стандартів: вплив на експорт/Л. Черняга // Стандартизація, сертифікація, якість, 2020,N № 3.-С.7-20.
|
>9.
| Чернега І. М. Нові редакції основоположних стандартів/І. М. Чернега // Стандартизація, сертифікація, якість, 2016,N № 1.-С.19-21.
|
>10.
| Хімічева Г. Нормативне та методичне забезпечення упровадження СУЯ науково-дослідних установ/Г. Хімічева, І. Лазько // Стандартизація, сертифікація, якість, 2009,N №5.-С.45-52
|
|
|