Поисковый запрос: <.>U=006<.> |
Общее количество найденных документов : 84
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Куян Н. Якість та безпека понад усе/Н. Куян // Ефективне птахівництво, 2013,N № 12.-С.11-13
|
>2.
| Віткін Л. Як визначити ступінь небезпеки продукції/Л. Віткін, С. Лапач // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2007,N № 2.-С.48-54
|
>3.
| Калита П. Щоб зберегти Україну, потрібно спочатку розплющити очі/П. Калита // Стандартизація, сертифікація, якість, 2014,N № 6.-С.40-44.
|
>4.
| Васильєва В. Г. Формування вимог до точності референтного матеріалу під час порівняльних досліджень/В. Г. Васильєва, В. В. Шведова // Стандартизація, сертифікація, якість, 2018,N № 5.-С.80-83.
|
>5.
| Форматы описания и нормирования требований. Система информации о показателях и требованиях к пищевой продукции // , 2013,N № 1.-С.59-86.
|
>6.
| Новіков В. Упровадження ДСТУ ISO/IES 17025. Узагальнений аналіз вимог/В. Новіков, О. Никитюк // Стандартизація, сертифікація, якість, 2010,N № 3.-С.16-20
|
>7.
| Лазар М. Управление эффективностью. Использование преимуществ применения стандартов ISO/М. Лазар // Мир стандартов, 2013,N № 1.-С.35-37.
|
>8.
| Широбокова А. Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід/А. Широбокова // Стандартизація, сертифікація, якість, 2010,N №2.-С.68-70
|
>9.
| Терновский Т. Украине пора прощаться с мифами о НАССР/Т. Терновский // Хранение и переработка зерна, 2010,N № 6.-С.21-22
|
>10.
| Чубатенко В. Удосконалення методик випробування продукції як засіб підвищення її якості/В. Чубатенко, О. Чудесов // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2005,N № 1.-С.38-40
|
|
|