Поисковый запрос: <.>U=006<.> |
Общее количество найденных документов : 84
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Мон
Автор(ы) : Яковченко Р.
Заглавие : Перші кроки з імплементації європейських норм до вітчизняного законодавства у контексті гармонізації технічних стандартів та розвитку агропромислового комплексу
Место публикации : Моніторинг біржового ринку. - 2015. - № 5. - С. 9-10 (Шифр М 33 У/2015/5)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Мон
Автор(ы) : Яковченко Р.
Заглавие : Адаптація вимог щодо санітарних і фітосанітарних заходів до стандартів Європейського Союзу, як умова доступу вітчизняної продукції на європейський ринок
: библиография
Место публикации : Моніторинг біржового ринку. - 2015. - № 3. - С. 10-11 (Шифр М 33 У/2015/3)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Ста
Автор(ы) : Юзевич В., Байцар Р., Плахтій Ю.
Заглавие : Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів
: библиография
Место публикации : Стандартизація, сертифікація, якість. - 2014. - № 5. - С. 62-65. (Шифр С 13 У/2014/5) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація-- Харчова та переробна промисловість-- Якість та безпечність продукції-- Фальсифікація Аннотация: Запропоновано методику оцінювання ризику споживача від вживання неякісних, небезпечних, фальсифікованих харчових продуктів на прикладі вершкового масла
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Ста
Автор(ы) : Широбокова А.
Заглавие : Управління безпечністю харчових продуктів: системний підхід
: библиография
Место публикации : Стандартизація, сертифікація, якість. - 2010. - №2. - С. 68-70 (Шифр С 13 У/2010/2)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація-- Харчова та переробна промисловість
Экземпляры :Ф-4(1) Свободны : Ф-4(1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Шемігон Є.
Заглавие : НАССР як нездійсненність чи як можливість?
: библиография
Место публикации : Мясной бизнес. - 2016. - № 1. - С. 22-23 (Шифр М 18 У/2016/1)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та стандарти Аннотация: У країнах ЄС з Директивою ЄС 854/2004 від 29.04.2004 року та Регламентом ЄС №852/2004 Європейського Парламенту та Ради з гігієни харчових продуктів від 29.04.2004 року, проведення аналізу ризиків на основі принципів НАССР для виробників харчових продуктів є обов'язковим.
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Пти
Автор(ы) : Шалова Л.
Заглавие : "Технические условия" и их будущее
Место публикации : Птицеводство. - 2006. - №6. - С. 42-43 (Шифр П 21 Р/2006/6)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Ста
Автор(ы) : Чубатенко В., Чудесов О.
Заглавие : Удосконалення методик випробування продукції як засіб підвищення її якості
Место публикации : Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2005. - № 1. - С. 38-40 (Шифр С 13 У/2005/1)
УДК : 006 Предметные рубрики: Якість та безпечність продукції
Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Ста
Автор(ы) : Черняга Л.
Заглавие : Прийняття та впровадження міжнародних та європейських стандартів: вплив на експорт
: библиография
Место публикации : Стандартизація, сертифікація, якість. - 2020. - № 3. - С. 7-20. (Шифр С 13 У/2020/3)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры :Філія 12-го корпусу(1) Свободны : Філія 12-го корпусу(1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Ста
Автор(ы) : Чернега І. М.
Заглавие : Нові редакції основоположних стандартів
: библиография
Место публикации : Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 1. - С. 19-21. (Шифр С 13 У/2016/1 )
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры :Філія 12-го корпусу(1) Свободны : Філія 12-го корпусу(1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Сер
Автор(ы) : Хімічева Г., Лазько І.
Заглавие : Нормативне та методичне забезпечення упровадження СУЯ науково-дослідних установ
: библиография
Место публикации : Стандартизація, сертифікація, якість. - 2009. - №5. - С. 45-52 (Шифр С 13 У/2009/5)
УДК : 006 Предметные рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
|
|