Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Науковці НУБіП України (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=619: 614.31: 637.12<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.

Коренник И.В. Производство качественного молока/И. В. Коренник // Ветеринария, 2009,N №3.-С.8-11
2.

Кухтин М.Д. Використання молока з наднормативним умістом нітратів/М. Д. Кухтин, Н. Ф. Моткалюк, Г. І. Покотило, С. Є. Лисенко // Вісник Сумського національного аграрного університету, 2009,N Вип.6.-С.77-79
3.

Хромых И. Современные методики определения антибиотиков в молоке/И. Хромых // Животноводство России, 2010,N №2.-С.64-65
4.

Балим Ю.П. Порівняльні результати досліджень складу, органолептичних показників коровячого і козиного молока та сирів на їх основі/Ю. П. Балим, Т. М. Рижкова // Ветеринарна медицина України, 2011,N №3.-С.34-36
5.

Джонсон А.П. Якість молока - золоте дно для ветеринарного лікаря/А. П. Джонсон // Ветеринарна практика, 2011,N № 10.-С.24-26
6.

Мійачевіч З. Фактори мікробної контамінації молока при доїнні і транспортуванні/З. Мійачевіч // Ветеринарна практика, 2012,N № 1.-С.30-32
7.

Бергілевич О.М. Управління мікробіологічними ризиками у харчовому ланцюгу виробництва сирого молока ґатунку екстра/О. М. Бергілевич // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011,N Вип. 167. Ч. 1. Серія "Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва".-С.12-18.
8.

Бывает ли хорошим и безопасным молоко, купленное на рынке? // Сучасна ветеринарна медицина, 2012,N № 6.-С.6-7.
9.

Небажані компоненти молока: резистентні мікроорганізми та протимікробні речовини/за матеріалами А. Кройсмайера // Ветеринарна практика, 2012,N № 12.-С.22-25.
10.

Ионов И.А. Изменение флавора молока в зависимости от его про- и анти- оксидантного статуса/И. А. Ионов, Л. Н. Шаповалов, Л. Н. Россо, Н. П. Русько // Молокопереробка, 2012,N № 8.-С.14-16.
 1-10    11-21   21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)