Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (10)Науковці НУБіП України (7)Програми навчальних дисциплін (1)Періодичні видання. Журнали (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.1<.>
Общее количество найденных документов : 236
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Паламарчук П.П. UNIFORM-AGRI - інформаціна аналітична система управління молочно-товарною фермою (МТФ)/П. П. Паламарчук // АгроТерра: освіта, наука та бізнес, 2017,N № 2.-С.67-70.
2.

Пешук Л. Інноваційні м'ясні продукти - здоров'я і довголіття/Л. Пешук, О Галенко, І. Штик // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 4.-С.18-21.
3.

Гуляєв-Зайцев С.С. Актуальні проблеми використання рослинних жирів для виробництва спредів ДСТУ 4599: 2006-нормативна база масложирової промисловості/С. С. Гуляєв-Зайцев, Ю. В. Майборода, Л. В. Амелічева // Молокопереробка, 2011,N №6.-С.20-23
4.

Скорченко Т.А. Аналіз факторів, що формують якість сухих молочних продуктів/Т. А. Скорченко, Т. С. Щербак // Молокопереробка, 2010,N №10.-С.28-31
5.

Прокопенко В.М. Анализ кризисной ситуации последнего десятилетия молочной отрасли Украины/В.М. Прокопенко // Ефективне тваринництво, 2006,N №8 .-С.15-18
6.

Дмитровська Г. П. Аналоги, замінники чи напівзамінники сиру, вершків, молока та продуктів їх переробки/Г. П. Дмитровська // Молочное дело, 2012,N № 10.-С.22-23
7.

Лемехова А.А. Антиоксидантные свойства кисломолочного продукта с пророшими зернами ячменя/А. А. Лемехова, Е. А. Нестеренко, Л. А. Силантьева // Хранение и переработка зерна, 2011,N № 4.-С.64-66
8.

Самаріна М. Аспекти виробництва та переробки молока в Україні/М. Самаріна // Пропозиція, 2011,N № 2.-С.36-38
9.

Грек О. В. Аспекти ресурсозбереження в молочній галузі/О. В. Грек, О. М. Лихолат // Молокопереробка, 2012,N № 5.-С.20-23
10.

Тугуши Л. А. Аспекты использования растительного сырья для производства молокосодержащих продуктов/Л. А. Тугуши // Молочное дело, 2012,N № 5.-С.22-23
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)