Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.524<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-13 
1.

Войцехівська Л.У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів/Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2008,N №12.-С.59-62
2.

Лизова В.Ю. Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання/В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки, 2009,N №1.-С.77-79
3.

Войцехівська Л.У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів/Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк // Вісник аграрної науки, 2009,N №2.-С.63-66
4.

Войцехівська Л.І. Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас/Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки, 2009,N № 12.-С.47-49
5.

Башкірова А.К. Структурно-механічні властивості сирокопчених ковбас при зберіганні/А. К. Башкірова // Вісник аграрної науки, 2010,N №6.-С.67-69
6.

Андрей К. Украинская колбаска/К. Андрей // Продукты & ингредиенты, 2010,N №9.-С.66-67
7.

Войцехівська Л. І. Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас/Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки, 2011,N № 7.-С.61-62
8.

Башкірова А. Мікробіологічна стабільність пакованих м'ясних напівфабрикатів/А. Башкірова, О. Франко // Продовольча індустрія АПК, 2011. №4.-С.14-17
9.

Черкашина Н. А. Основные свойства сухого молока и возможность его замены при производстве ковбасных изделий/Н. А. Черкашина, Л. М. Стынга // Мясное дело , 2011,N № 11/12.-С.14-45
10.

Войцехівська Л. І. Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант/Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки, 2012,N № 4.-С.65-66
 1-10    11-13 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)