Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (2)Дисертації та автореферати (12)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=638.145.5<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.

Броварський В.Д. Ефективність міграції сперми за різних варіантів штучного осіменіння бджолиних маток/В. Д. Броварський, В. Л. Пащенко // Науковий вісник Національного аграрного університету, 2008. Вип. 118.-С.92-97
2.

Шамро М.О. Особливості зимового зберігання групи запасних бджолиних маток у сім'ях - годувальницях/М. О. Шамро, Л. П. Шамро // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2011. Вип. 160. Ч. 2.-С.132-137
3.

Броварський В.Д. Потокова технологія штучного осіменіння бджолиних маток/В.Д. Броварський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2006,N Вип. 94.-С.51-57
4.

Пащенко В.Л. Відтворна здатність бджолиних маток за різних способів осіменіння/В.Л. Пащенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2006,N Вип. 94.-С.60-64
5.

Броварський В.Д. Вплив подразників на хомінг льотних бджіл в біляльотковому просторі/В.Д. Броварський, В.Г. Ткаченко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету, 2006,N Вип. 94.-С.147-154
6.

Пащенко В. Штучне осіменіння бджолиних маток/В. Пащенко // Тваринництво України, 2007,N №12.-С.39-41
7.

Папп В. В. Ефективність відбору сімей карпатських бджіл до селекційного ядра пасіки/В. В. Папп // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2012,N Вип. 179.-С.75-79
8.

Brovarskyi V. D. Histological research of drones’ sperm migration in the reproductive tracts of queen bees/V. D. Brovarskyi // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2019. т.Vol. 10:Тваринництво та технології харчових продуктів,N N 2.-С.5-11.
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)