Поисковый запрос: <.>U=664.6<.> |
Общее количество найденных документов : 74
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Мандреа А. Привабливою виглядає глибока переробка пшениці з погляду отримання клейковини й крохмалю/А. Мандреа // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.83
|
>2.
| Нікіфорова Т. Кукурудзяне борошно без шкоди для якості можна заміняти просяною мучкою/Т. Нікіфорова, О. Сушенкова // Зерно і хліб, 2014,N № 3.-С.49
|
>3.
| Букреева Г. И. Взаимосвязь белкового и углеводного комплекса в смесях муки тритикале с мукой из зерна пшеницы, поврежденной клопом-черепашкой/Г. И. Букреева // Достижения науки и техники АПК, 2013,N № 3.-С.78-80
|
>4.
| Рибалка О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг/О. Рибалка // Зерно і хліб, 2014,N № 1.-С.48-51
|
>5.
| Грищенко А.М. Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин в безглютеновому хлібі з різними видами круп'яних культур/А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна, 2012,N № 9.-С.47-48
|
>6.
| Оболкина В. Выпечка с сюрпризом. Кондитерские изделия с биологически-активными сырьевыми ингредиентами/В. Оболкина // Мир продуктов, 2012,N № 9.-С.12-14
|
>7.
| Дорохович А. М. Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты/А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Продукты & ингредиенты, 2012,N № 8.-С.38-40
|
>8.
| Ємцев В. Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах/В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 4.-С.4-7.
|
>9.
| Захарова А.С. Хлеб с гречневым проделом из пшеничной муки разных сортов и типов/А. С. Захарова, Л. А. Козубаева // Хранение и переработка зерна, 2013,N № 4.-С.51-52
|
>10.
| Щербак Н.Р. Досвід виробників у технології відкладеного випікання/Н. Р. Щербак // Хранение и переработка зерна, 2013,N № 9.-С.51-53
|
|
|