Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (2)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.6<.>
Общее количество найденных документов : 74
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
05
Зер


    Мандреа, А.
    Привабливою виглядає глибока переробка пшениці з погляду отримання клейковини й крохмалю [Текст] / А. Мандреа // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 83
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Зер


    Нікіфорова, Т.
    Кукурудзяне борошно без шкоди для якості можна заміняти просяною мучкою [Текст] / Т. Нікіфорова, О. Сушенкова // Зерно і хліб. - 2014. - № 3. - С. 49
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Сушенкова, О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Дос


    Букреева, Г. И.
    Взаимосвязь белкового и углеводного комплекса в смесях муки тритикале с мукой из зерна пшеницы, поврежденной клопом-черепашкой [Текст] / Г. И. Букреева // Достижения науки и техники АПК. - 2013. - № 3. - С. 78-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
05
Зер


    Рибалка, О.
    Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. - 2014. - № 1. - С. 48-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Органічні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Хра


    Грищенко, А. М.
    Дослідження вмісту ароматоутворюючих речовин в безглютеновому хлібі з різними видами круп'яних культур [Текст] / А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 9. - С. 47-48
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
05
Мир


    Оболкина, В.
    Выпечка с сюрпризом. Кондитерские изделия с биологически-активными сырьевыми ингредиентами [Текст] / В. Оболкина // Мир продуктов. - 2012. - № 9. - С. 12-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

7.
05
Про


    Дорохович, А. М.
    Печенье: группы, рецептуры, ингредиенты [Текст] / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 8. - С. 38-40
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Дорохович, В. В.; Яременко, О. М.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

8.
05
Про


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах [Текст] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 4-7.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

9.
05
Хра


    Захарова, А. С.
    Хлеб с гречневым проделом из пшеничной муки разных сортов и типов [Текст] / А. С. Захарова, Л. А. Козубаева // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 4. - С. 51-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Козубаева, Л.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

10.
05
Хра


    Щербак, Н. Р.
    Досвід виробників у технології відкладеного випікання [Текст] / Н. Р. Щербак // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 9. - С. 51-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)