Поисковый запрос: <.>U=664.643.1<.> |
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9 |
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я.
Заглавие : Обґрунтування параметрів процесів, що відбуваються в робочих камерах тістоділильних машин
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 5. - С. 41-43 (Шифр Х 4 У/2013/5)
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Техніка та обладнання
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я.
Заглавие : Напрямки удосконалення змішування компонентів
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 50-51 (Шифр Х 4 У/2013/10)
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарська промисловість
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я., Добротвор І.Г.
Заглавие : Використання спектрального аналізу ділянок полімерного борошна при дослідженні параметрів поверхневих шарів утворюючого тіста
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 8. - С. 49-51 (Шифр Х 4 У/2014/8) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): математична обробка
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я., Добротвор І.М., Покотило О.С., Коневич М.Р.
Заглавие : Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10. - С. 50-53 (Шифр Х 4 У/2014/10) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): термодинамічний потенціал--макромолекулярна структура--вологовміст
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Стадник І.Я.
Заглавие : Обґрунтування умов проведення експериментів для оптимізації подрібнення хлібних сухариків
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4. - С. 49-51 (Шифр Х 4 У/2016/4)
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарська промисловість
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Гуштан Т.В., Стадник І.Я.
Заглавие : Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 57-60. (Шифр Х 4 У/2016/11)
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Гаврилко П.П., Деркач А.В., Стадник І.Я.
Заглавие : Обґрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами
: библиография
Место публикации : Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 34-38. (Шифр Х 4 У/2017/2)
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Зберігання і переробка зерна
Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Деркач А., Стадник І., Сухенко С., Василів В. П.
Заглавие : Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів
: библиография
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. (Шифр П 45 У/2017/3) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво-- Обладнання
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Шифр издания : 05/Нац
Автор(ы) : Паламарчук І. П., Слободянюк Н.М., Зозуляк О. А., Іволга А. Р.
Заглавие : Оцінка вібраційних і електротехнічних параметрів процесу зневоложення високовологих та рідких дисперсних систем переробних і харчових виробництв
Место публикации : Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2020. - Т. 11, № 1: Тваринництво та технології харчових продуктів. - С. 67-76. (Шифр 06/Нац-763168300) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.643.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
|