Поисковый запрос: <.>U=664.76<.> |
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6 |
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Панкратов Г.Н., Бобков В.А.
Заглавие : Анализ однородности мучных смесей функционального назначения
: библиография
Место публикации : Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 8. - С. 30-32 (Шифр Х 3 Р/2009/8)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Хра
Автор(ы) : Филатов В.В., Азизов Р.Р.
Заглавие : Экспериментальное исследование теплофизических характеристик зерна и продуктов его переработки
: библиография
Место публикации : Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 11. - С. 21-24 (Шифр Х 3 Р/2009/11)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції
Экземпляры :ЧЗ-4(1) Свободны : ЧЗ-4(1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Пентилюк С.
Заглавие : В одному технологічному циклі можна успішно поєднувати три операції - подрібнення, термічну обробку й змішування
Место публикации : Зерно і хліб: щоквартальний науково-виробничий журнал/ Державна акціонерна компанія "Хліб України"), Інститут аграрної економіки НААНУ). - К.: Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011. - N 3. - С. 36-37 (Шифр З 8 У/2011/3)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Зберігання і переробка зерна Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): енерговитрати--інноваційні технології
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Почеп В.
Заглавие : Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Место публикации : Зерно і хліб: щоквартальний науково-виробничий журнал/ Державна акціонерна компанія "Хліб України"), Інститут аграрної економіки НААНУ). - К.: Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011. - N 3. - С. 34-35 (Шифр З 8 У/2011/3) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Зберігання і переробка зерна Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): способи подрібнення--хімічний склад--якість
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Заглавие : На млинозаводах з короткою технологічною схемою (3-6 пар вальців) можна отримувати і якісну манну крупу, і макаронну крупку (петлівку)
Место публикации : Зерно і хліб: щоквартальний науково-виробничий журнал/ Державна акціонерна компанія "Хліб України"), Інститут аграрної економіки НААНУ). - К.: Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011. - N 3. - С. 33 (Шифр З 8 У/2011/3)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Зберігання і переробка зерна Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): очищення--сортування
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Зер
Заглавие : Популярно про крупи з пшениці, рису, проса, ячменю, вівса та інших зернових
Место публикации : Зерно і хліб: щоквартальний науково-виробничий журнал/ Державна акціонерна компанія "Хліб України"), Інститут аграрної економіки НААНУ). - К.: Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011. - N 4. - С. 16-17 (Шифр З 8 У/2011/4)
УДК : 664.76 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Зберігання і переробка зерна Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): споживчі стандарти
Найти похожие
|
|