Поисковый запрос: <.>K=хліб<.> |
Общее количество найденных документов : 565
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| > Зерно і хліб [Текст] : щокв. наук.-вироб. журн. - К. : [б. и.], 1995 - . - Выходит ежемесячно Зарегистрированы поступления: 2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2001
Держатели документа: ЧЗ-4 Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Моргун, В. Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним [Текст] : библиография / В. Моргун, Л. Ковтун> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 28-29
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Доп.точки доступа: Ковтун, Л. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Наливайко, Н. Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг [Текст] : библиография / Н. Наливайко> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 30
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Горбань, Н. За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів [Текст] : библиография / Н. Горбань> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 32
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Сердюк, Л. Презентуємо класифікацію збагачених зернових продуктів [Текст] : библиография / Л. Сердюк, М. Мардар> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 34
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Доп.точки доступа: Мардар, М. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Календер'ян, В. Особлива все-таки кінетика при мікрохвильовому зневодненні зернових у щільному шарі [Текст] : библиография / В. Календер'ян> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 35
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Остапчук, М. Малознаними виявляються фізичні характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими [Текст] : библиография / М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 36-37
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Доп.точки доступа: Гончарук, Г.; Чеботар, В. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Лебедєв, Д. Уже винайшли установку й для зневоднення збіжжя в тонкому падаючому шарі за радіаційно-конвективного енергопідведення [Текст] : библиография / Д. Лебедєв, А. Голубкович> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 38-39
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Доп.точки доступа: Голубкович, А. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Величко, Т. Низькі позитивні температури (5...15*С)дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону [Текст] : библиография / Т. Величко, Г. Євдокимова, Л. Овсянникова> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 40-41
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції
Доп.точки доступа: Євдокимова, Г.; Овсянникова, Л. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Овсянникова, Л. Не зайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу [Текст] : библиография / Л. Овсянникова, О. Соколовська, А. Кац> // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 42-43
РУБ 05 Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції
Доп.точки доступа: Соколовська, О.; Кац, А. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
|
|