Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (6)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Науковці НУБіП України (17)Періодичні видання. Журнали (1)Історія НУБіП України (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=хліб<.>
Общее количество найденных документов : 565
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
Шифр: З 8 У (Журнал)
Зерно і хліб [Текст] : щокв. наук.-вироб. журн. - К. : [б. и.], 1995 - . - Выходит ежемесячно
Зарегистрированы поступления:
     2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007  2006  2001 
Держатели документа:
ЧЗ-4

Найти похожие

2.
05
Зер


    Моргун, В.
    Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням відзначається високою збалансованістю амінокислотного складу й низькою калорійністю порівняно з обдирним [Текст] : библиография / В. Моргун, Л. Ковтун // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 28-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ковтун, Л.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

3.
05
Зер


    Наливайко, Н.
    Автоматичне зволоження збіжжя на млинзаводах дає ряд переваг [Текст] : библиография / Н. Наливайко // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

4.
05
Зер


    Горбань, Н.
    За мінімальних енергозатрат в одному модулі можна виготовляти 9 видів крупів [Текст] : библиография / Н. Горбань // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

5.
05
Зер


    Сердюк, Л.
    Презентуємо класифікацію збагачених зернових продуктів [Текст] : библиография / Л. Сердюк, М. Мардар // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Мардар, М.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

6.
05
Зер


    Календер'ян, В.
    Особлива все-таки кінетика при мікрохвильовому зневодненні зернових у щільному шарі [Текст] : библиография / В. Календер'ян // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

7.
05
Зер


    Остапчук, М.
    Малознаними виявляються фізичні характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими [Текст] : библиография / М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Гончарук, Г.; Чеботар, В.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

8.
05
Зер


    Лебедєв, Д.
    Уже винайшли установку й для зневоднення збіжжя в тонкому падаючому шарі за радіаційно-конвективного енергопідведення [Текст] : библиография / Д. Лебедєв, А. Голубкович // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 38-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Голубкович, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

9.
05
Зер


    Величко, Т.
    Низькі позитивні температури (5...15*С)дають змогу значно подовжити тривалість зберігання насіння льону [Текст] : библиография / Т. Величко, Г. Євдокимова, Л. Овсянникова // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 40-41
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Євдокимова, Г.; Овсянникова, Л.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

10.
05
Зер


    Овсянникова, Л.
    Не зайве буде достеменно знати фізико-технологічні властивості зерна сорго та соризу [Текст] : библиография / Л. Овсянникова, О. Соколовська, А. Кац // Зерно і хліб. - 2009. - №1. - С. 42-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Соколовська, О.; Кац, А.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (2)
Свободны: ЧЗН (2)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)