Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>S=Стандартизація та сертифікація -- Харчова та переробна промисловість -- Якість та безпечність продукції -- Фальсифікація<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
05
Ста


    Юзевич, В.
    Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів [Текст] : библиография / В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2014. - № 5. - С. 62-65. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції--Фальсифікація
Аннотация: Запропоновано методику оцінювання ризику споживача від вживання неякісних, небезпечних, фальсифікованих харчових продуктів на прикладі вершкового масла


Доп.точки доступа:
Байцар, Р.; Плахтій, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)