Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 477
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| 05 Хра
Добровольский, В. Ф. Выбор оптимальной модели прогноза развития производства экструдированных пищевых концентратов [Текст] : библиография / В. Ф. Добровольский, С. В. Зиновьва> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - №3
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Зиновьва, С.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
| 05 Хар
Натрикоєва, А. Вторинні ресурси [Текст] : библиография / А. Натрикоєва> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 11
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість Аннотация: Вторинні ресурси переробки високоолійних сортів соняшнику дають змогу поліпшити якість господарського мила й підвищити рентабельність виробництва
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>3.
| 05 Хар
Шульга, О. Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів [Текст] : библиография / О. Шульга, А. Шаран, В. Ковбаса> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 12-13
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Шаран, А.; Ковбаса, В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>4.
| 05 Хар
Піддубний, В. Технічне забезпечення апаратів для замочування ячменю у виробництві солоду [Текст] : библиография / В. Піддубний> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 14-16
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>5.
| 05 Хар
Дорохович, А. Новий цукрозамінник лактитол [Текст] : библиография / А. Дорохович, О. Яременко> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 16-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Яременко, О. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>6.
| 05 Хар
Неретін, І. Універсальний апарат для виробництва солоду дає змогу одержувати якісний житній ферментований солод [Текст] : библиография / І. Неретін, І. Пехтєрєв, Н. Ємельянова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 18-19
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Пехтєрєв, І.; Ємельянова, Н. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>7.
| 05 Хар
Носенко, Т. Насіння ріпаку, як важливе й перспективне джерело не лише олії, а цінних білків [Текст] : библиография / Т. Носенко, О. Гриценко> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 20-21
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Гриценко, О. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>8.
| 05 Хар
Ободович, О. Роторно-пульсаційна обробка соєвих бобів дає змогу подрібнювати їх на наномасштабному рівні до клітинного розміру [Текст] : библиография / О. Ободович> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 22-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Хар
Мусій, М. Реологічні властивості поліцукридів [Текст] : библиография / М. Мусій, О. Точкова, В. Манк> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №10. - С. 24-26
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Точкова, О.; Манк, В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>10.
| 05 Хар
Кошель, М. Утилізація післяспиртової мелясної барди [Текст] : библиография / М. Кошель, Г. Заболотна, С. Олійнічук> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - №11. - С. 18-20
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість Аннотация: Науковці розробили комплексну технологію анаеробно-аеробного очищення стічних вод з одержанням біогазу
Доп.точки доступа: Заболотна, Г.; Олійнічук, С. Экземпляры всего: 2 ЧЗН (2) Свободны: ЧЗН (2) Найти похожие
|
|
|