Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=006: 664<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-11 
1.
05
Ста


    Анищенко, І.
    Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] : библиография / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2009. - №1. - С. 35-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація


Доп.точки доступа:
Рудик, Т.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Хра


    Рибалка, О. І.
    Новий ДСТУ 3768:2009 стандарт на зерно пшениці: чи буде межа безглуздю? [Текст] : библиография / О. І. Рибалка // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №10. - С. 23-27
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Хра


   
    Пояснення робочої групи з розробки ДСТУ 3768:2009 [Текст] : библиография // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №10. - С. 27-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Хар
05 / Хар-ЧЗН


    Усатенко, Н.
    Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів [Текст] : библиография / Н. Усатенко, Ю. Охрименко, Т. Свириденко, С. Соколова // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 4-6
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та стандарти


Доп.точки доступа:
Охрименко, Ю.; Свириденко, Т.; Соколова, С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Святкивская, Е.
    Новости по маркировке мяса [Текст] / Е. Святкивская // Мясной бизнес. - 2012. - № 1. - С. 78-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів
   Стандартизація та сертифікація--М'ясна промисловість


Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

6.
05
Мол


   
    Аналіз Закону України "Про внесення змін до Закону України " Про якість та безпекку харчових продуктів та продовольчої сировини" (6 вересня 2005р., № 2809- IV) [Текст] // Молочное дело. - 2006. - № 2. - С. 38-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
05
Хле


    Боровіков, О. Я.
    Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5. - С. 14-16
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Антоненко, Н.Л.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

8.
05
Хле


    Слива, Ю. В.
    Особливості застосування концепції НАССР для виробництва батонів нарізних [Текст] / Ю. В. Слива, Т. Г. Швець // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5. - С. 20-23.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Стандартизація та сертифікація


Доп.точки доступа:
Швець, Т. Г.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

9.
05
Хле


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С.
Экземпляры всего: 1
(1)
Свободны: (1)
Найти похожие

10.
05
Мяс


    Арнаута, О. В.
    Порівняльна характеристика стандартів на основі аналізу білка у харчових продуктах [Текст] / О. В. Арнаута, В. А. Томчук, Є. В. Біщук // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 26-27.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Томчук, В.А.; Біщук, Є.В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 1-10    11-11 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)