Поисковый запрос: <.>U=006: 664<.> |
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| 05 Ста
Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] : библиография / І. Анищенко, Т. Рудик> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2009. - №1. - С. 35-38
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація
Доп.точки доступа: Рудик, Т. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
| 05 Хра
Рибалка, О. І. Новий ДСТУ 3768:2009 стандарт на зерно пшениці: чи буде межа безглуздю? [Текст] : библиография / О. І. Рибалка> // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №10. - С. 23-27
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3.
| 05 Хра
Пояснення робочої групи з розробки ДСТУ 3768:2009 [Текст] : библиография> // Хранение и переработка зерна. - 2009. - №10. - С. 27-29
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4.
| 05 Хар 05 / Хар-ЧЗН
Усатенко, Н. Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів [Текст] : библиография / Н. Усатенко, Ю. Охрименко, Т. Свириденко, С. Соколова> // Харчова і переробна промисловість. - 2010. - №2. - С. 4-6
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та стандарти
Доп.точки доступа: Охрименко, Ю.; Свириденко, Т.; Соколова, С. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5.
| 05 Мяс
Святкивская, Е. Новости по маркировке мяса [Текст] / Е. Святкивская> // Мясной бизнес. - 2012. - № 1. - С. 78-80
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів Стандартизація та сертифікація--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) Найти похожие
|
>6.
| 05 Мол
Аналіз Закону України "Про внесення змін до Закону України " Про якість та безпекку харчових продуктів та продовольчої сировини" (6 вересня 2005р., № 2809- IV) [Текст]> // Молочное дело. - 2006. - № 2. - С. 38-39
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>7.
| 05 Хле
Боровіков, О. Я. Основні вимоги до системи управління безпекою продуктів харчування та її застосування [Текст] / О. Я. Боровіков, Н. Л. Антоненко> // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5. - С. 14-16
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції
Доп.точки доступа: Антоненко, Н.Л. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) Найти похожие
|
>8.
| 05 Хле
Слива, Ю. В. Особливості застосування концепції НАССР для виробництва батонів нарізних [Текст] / Ю. В. Слива, Т. Г. Швець> // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5. - С. 20-23.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Стандартизація та сертифікація
Доп.точки доступа: Швець, Т. Г. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Хле
Бутенко, Л. М. Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук> // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 5
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та сертифікація--Якість та безпечність продукції
Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С. Экземпляры всего: 1 (1) Свободны: (1) Найти похожие
|
>10.
| 05 Мяс
Арнаута, О. В. Порівняльна характеристика стандартів на основі аналізу білка у харчових продуктах [Текст] / О. В. Арнаута, В. А. Томчук, Є. В. Біщук> // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 26-27.
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Томчук, В.А.; Біщук, Є.В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
|
|