Поисковый запрос: <.>U=637.524<.> |
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Войцехівська, Л. У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова> // Вісник аграрної науки. - 2008. - №12. - С. 59-62
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Старчевой, О.М.; Лизова, В.Ю. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Лизова, В. Ю. Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 77-79
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Войцехівська, Л. У. Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 63-66
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Лизова, В.Ю.; Середюк, С.І. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Войцехівська, Л. І. Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 12. - С. 47-49
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції
Доп.точки доступа: Костюк, О.А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Башкірова, А. К. Структурно-механічні властивості сирокопчених ковбас при зберіганні [Текст] : библиография / А. К. Башкірова> // Вісник аграрної науки. - 2010. - №6. - С. 67-69
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Андрей, К. Украинская колбаска [Текст] : библиография / К. Андрей> // Продукты & ингредиенты. - 2010. - №9. - С. 66-67
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Войцехівська, Л. І. Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 7. - С. 61-62
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Костюк, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Башкірова, А. Мікробіологічна стабільність пакованих м'ясних напівфабрикатів [Текст] / А. Башкірова, О. Франко> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. №4. - С. 14-17
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Франко, О. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Черкашина, Н. А. Основные свойства сухого молока и возможность его замены при производстве ковбасных изделий [Текст] / Н. А. Черкашина, Л. М. Стынга > // Мясное дело . - 2011. - № 11/12. - С. 14-45
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Ковбасне виробництво
Доп.точки доступа: Стынга , Л. М. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Войцехівська, Л. І. Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 65-66
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія
Доп.точки доступа: Костюк, О. А. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
|
|