Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.524<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-13 
1.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2008. - №12. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Лизова, В.Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк // Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 63-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Лизова, В.Ю.; Середюк, С.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Вплив ефірних та жирних олій пряноароматичних рослин на якість варених ковбас [Текст] : библиография / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 12. - С. 47-49
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Костюк, О.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Віс


    Башкірова, А. К.
    Структурно-механічні властивості сирокопчених ковбас при зберіганні [Текст] : библиография / А. К. Башкірова // Вісник аграрної науки. - 2010. - №6. - С. 67-69
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
05
Про


    Андрей, К.
    Украинская колбаска [Текст] : библиография / К. Андрей // Продукты & ингредиенты. - 2010. - №9. - С. 66-67
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

7.
05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 7. - С. 61-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Костюк, О. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Про


    Башкірова, А.
    Мікробіологічна стабільність пакованих м'ясних напівфабрикатів [Текст] / А. Башкірова, О. Франко // Продовольча індустрія АПК. - 2011. №4. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Франко, О.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Черкашина, Н. А.
    Основные свойства сухого молока и возможность его замены при производстве ковбасных изделий [Текст] / Н. А. Черкашина, Л. М. Стынга // Мясное дело . - 2011. - № 11/12. - С. 14-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Ковбасне виробництво


Доп.точки доступа:
Стынга , Л. М.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

10.
05
Віс


    Войцехівська, Л. І.
    Кунжутна жирна олія - природний антиоксидант [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 4. - С. 65-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія


Доп.точки доступа:
Костюк, О. А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 1-10    11-13 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)