Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.643.1<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Обґрунтування параметрів процесів, що відбуваються в робочих камерах тістоділильних машин [Текст] / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 5. - С. 41-43
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Техніка та обладнання

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

2.
05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Напрямки удосконалення змішування компонентів [Текст] / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 10. - С. 50-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

3.
05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Використання спектрального аналізу ділянок полімерного борошна при дослідженні параметрів поверхневих шарів утворюючого тіста [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, І. Г. Добротвор // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 8. - С. 49-51. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормированные):
математична обробка


Доп.точки доступа:
Добротвор, І.Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Визначення динамічного процесу першої стадії тістоутворення методом термодинамічних потенціалів [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, І. М. Добротвор, О. С. Покотило, М. Р. Коневич // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 10. - С. 50-53. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормированные):
термодинамічний потенціал -- макромолекулярна структура -- вологовміст


Доп.точки доступа:
Добротвор, І.М.; Покотило, О.С.; Коневич, М.Р.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Хра


    Стадник, І. Я.
    Обґрунтування умов проведення експериментів для оптимізації подрібнення хлібних сухариків [Текст] : библиография / І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 4. - С. 49-51
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

6.
05
Хра


    Гуштан, Т. В.
    Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] : библиография / Т. В. Гуштан, І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2016. - № 11. - С. 57-60.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Стадник, І.Я.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

7.
05
Хра


    Гаврилко, П. П.
    Обґрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами [Текст] : библиография / П. П. Гаврилко, А. В. Деркач, І. Я. Стадник // Хранение и переработка зерна. - 2017. - № 2. - С. 34-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна


Доп.точки доступа:
Деркач, А.В.; Стадник, І.Я.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
05
Про


    Деркач, А.
    Методика визначення температурних потоків у зоні дії валкових робочих органів [Текст] : библиография / А. Деркач, І. Стадник, С. Сухенко, В. П. Василів // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 3. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво--Обладнання


Доп.точки доступа:
Стадник, І.; Сухенко, С.; Василів, В. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
05
Нац


    Паламарчук, І. П.
    Оцінка вібраційних і електротехнічних параметрів процесу зневоложення високовологих та рідких дисперсних систем переробних і харчових виробництв [Текст] / І. П. Паламарчук, Н. М. Слободянюк, О. А. Зозуляк, А. Р. Іволга // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2020. - Т. 11, № 1 : Тваринництво та технології харчових продуктів. - С. 67-76. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Зозуляк, О. А.; Іволга, А. Р.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)