Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.76<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.
05
Хра


    Панкратов, Г. Н.
    Анализ однородности мучных смесей функционального назначения [Текст] : библиография / Г. Н. Панкратов, В. А. Бобков // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 8. - С. 30-32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бобков, В.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Хра


    Филатов, В. В.
    Экспериментальное исследование теплофизических характеристик зерна и продуктов его переработки [Текст] : библиография / В. В. Филатов, Р. Р. Азизов // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2009. - № 11. - С. 21-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Азизов, Р.Р.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Зер


    Пентилюк, С.
    В одному технологічному циклі можна успішно поєднувати три операції - подрібнення, термічну обробку й змішування [Текст] / С. Пентилюк // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 3. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
енерговитрати -- інноваційні технології

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

4.
05
Зер


    Почеп, В.
    Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю [Текст] / В. Почеп // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 3. - С. 34-35. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
способи подрібнення -- хімічний склад -- якість

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Зер


   
    На млинозаводах з короткою технологічною схемою (3-6 пар вальців) можна отримувати і якісну манну крупу, і макаронну крупку (петлівку) [Текст] / прес-служба ред. // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 3. - С. 33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
очищення -- сортування

Экземпляры всего: 2
ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Зер


   
    Популярно про крупи з пшениці, рису, проса, ячменю, вівса та інших зернових [Текст] / підгот. Н. Горбань // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 16-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
споживчі стандарти


Доп.точки доступа:
Горбань, Н. \підгот.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)