Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=665.3<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.
05
Віс


    Кушнаренко, О. К.
    Визначення термінів придатності олії [Текст] : библиография / О. К. Кушнаренко, М. А. Леонова, Д. У. Семенова // Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 67-68
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції


Доп.точки доступа:
Леонова, М.А.; Семенова, Д.У.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Agr


    Окоча, А.
    Старіння моторної оливи - факти, ознаки та наслідки [Текст] : библиография / А. Окоча, О. Лавриненко // Agroexpert. - 2018. - № 5. - С. 77-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Механізація сільського господарства--Паливно-мастильні матеріали


Доп.точки доступа:
Лавриненко, О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

3.
05
Agr


    Окоча, А.
    Норми Євро 5 для моторних палив: що вони регламентують? [Текст] : библиография / А. Окоча, О. Лавріненко // Agroexpert. - 2018. - № 3. - С. 78-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Механізація сільського господарства--Паливно-мастильні матеріали


Доп.точки доступа:
Лавріненко, О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

4.
05
Agr


    Гузь, Михайло.
    Виробництво рослинної олії [Текст] : библиография / М. Гузь, Р. Шатров [и др.] // Agroexpert. - 2018. - № 12. - С. 52-55.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Переробка продукції--Олійні культури


Доп.точки доступа:
Шатров, Руслан; Опалко , Вікторія; Марченко , Віктор
Найти похожие

5.
05
Віс


    Матвєєва, Т. В.
    Розробка харчових систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, А. П. Бєлінська, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 72-79. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Олійні культури
Кл.слова (ненормированные):
Шрот -- Амінокислоти -- СКОР -- Есенціальні речовини -- Харчові системи
Аннотация: Визначено біологічну цінність білків змодельованих харчових систем.


Доп.точки доступа:
Папченко, В. Ю.; Бєлінська, А. П.; Хареба, О.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
05
Віс


    Матвєєва, Т. В.
    Дослідження властивостей комбінованих систем підвищеної біологічної цінності на основі олієвмісної сировини та борошна. [Текст] : библиография / Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, О. В. Хареба // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 12. - С. 78-83. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
шрот -- вологість -- кислотність


Доп.точки доступа:
Папченко, В. Ю.; Хареба , О. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)