Поисковый запрос: <.>A=Баль-Прилипко , Л. В.$<.> |
Общее количество найденных документов : 34
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| 05 Мяс 05 / Мяс-ЧЗ-4
Лозова, О. М. "Магічні " речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] : библиография / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2010. - №3. - С. 34-36
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Баль-Прилипко , Л.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2.
| 05 Wor 05 / Wor-ЧЗН
Мельничук, Д. О. НУБіП України - перший серед кращих [Текст] : библиография / Д. О. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко > // World Meat Technologies. - 2010. - №8/9. - С. 102-105
РУБ 05 Рубрики: Освіта--Вища освіта--Аграрна освіта--Історія
Доп.точки доступа: Баль-Прилипко , Л.В. Найти похожие
|
>3.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2010. - №12. - С. 26-30
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 10-12
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>5.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , О. М. Гармаш> // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 12-13
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Гармаш, О.М. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>6.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 36-39
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>7.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , М. Ф. Перехейда> // Мясное дело . - 2011. - №3. - С. 12-13
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Доп.точки доступа: Перехейда, М.Ф. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>8.
| 05 М'яс
Баль-Прилипко , Л. В. Аналіз сучасного стану стандартизації м'яса та м'ясних продуктів в Україні [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // World Meat Technologies : М'ясні технології світу. - 2011. - №3. - С. 74-79
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Стандарти
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>9.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація білогічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №4. - С. 30-33
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Якість та безпека продукції
Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>10.
| 05 М'яс
Баль-Прилипко , Л. В. Сучасні методи ін'єктування м'ясної сировини розсолами [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 22-24
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
|
|