Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (32)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Баль-Прилипко , Л. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 34
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-34 
1.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Лозова, О. М.
    "Магічні " речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] : библиография / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №3. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Wor
05 / Wor-ЧЗН


    Мельничук, Д. О.
    НУБіП України - перший серед кращих [Текст] : библиография / Д. О. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко // World Meat Technologies. - 2010. - №8/9. - С. 102-105
УДК
РУБ 05
Рубрики: Освіта--Вища освіта--Аграрна освіта--Історія


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.В.
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №12. - С. 26-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Впровадження та використання біологічно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 10-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві ковбасних виробів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , О. М. Гармаш // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 12-13
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Гармаш, О.М.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

7.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Сучасні способи інтенсифікації посолу м'ясної сировини [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , М. Ф. Перехейда // Мясное дело . - 2011. - №3. - С. 12-13
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Перехейда, М.Ф.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

8.
05
М'яс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Аналіз сучасного стану стандартизації м'яса та м'ясних продуктів в Україні [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // World Meat Technologies : М'ясні технології світу. - 2011. - №3. - С. 74-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Стандарти

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація білогічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №4. - С. 30-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Якість та безпека продукції

Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

10.
05
М'яс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Сучасні методи ін'єктування м'ясної сировини розсолами [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 22-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-34 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)