Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Дробот, В. І.$<.>
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-15 
1.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів [Текст] : библиография / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 11. - С. 56-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Хра


    Тесля, О. Д.
    Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста [Текст] : библиография / О. Д. Тесля, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2010. - № 9. - С. 57-58
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Дробот, В.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Розробка нових видів безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 3. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

4.
06
Нац


    Дробот, В. І.
    Удосконалення страхування ризиків сільськогосподарського виробництва [Текст] / В.І. Дробот, О.І. Куць // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2001. - Вип.44. - С. 220-223.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Страхування


Доп.точки доступа:
Куць, О.І.
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1)
Найти похожие

5.
06
Нац


    Калінчик, М. В.
    Прогнозування розвитку АПК на основі еластичності попиту на продукти харчування [Текст] / М.В. Калінчик, В.С. Шовкалюк, В.І. Дробот, М.М. Ільчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2002. - Вип.50. - С. 294-308.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка--Економіка АПК


Доп.точки доступа:
Шовкалюк, В.С.; Дробот, В.І.; Ільчук, М.М.
Экземпляры всего: 10
Ф-10 (2), Ф-12 (1), НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: Ф-10 (2), Ф-12 (1), НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба [Текст] / В. І. Дробот, І. М. Кравченко // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 9. - С. 53-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Кравченко, І.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

7.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтами [Текст] / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Ю. С. Приходько // Хранение и переработка зерна. - 2013. - № 11. - С. 44-46
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Місечко, Н.О.; Бондаренко, Ю.В.; Приходько, Ю.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

8.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Порівняльна характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозмельного пшеничного борошна та борошна спельти [Текст] / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 4. - С. 37-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Михонік, Л.А.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

9.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Хімічний склад і хлібопекарські властивості обойного борошна із зерна тритікале [Текст] / В.І. Дробот, Т.О. Федорова // Хранение и переработка зерна. - 2001. - N 10 (28). - С. 42-43
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Федорова, Т.О.
Экземпляры всего: 2
ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

10.
05
Хра


    Дробот, В. І.
    Технологічна ефективність використання цитратів та сульфатів цинку і магнію у хлібопекарському виробництві [Текст] : библиография / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, І. М. Сімоновець, В. Г. Каплуненко // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Харчові добавки


Доп.точки доступа:
Бондаренко, Ю.В.; Сімоновець, І.М.; Каплуненко, В.Г.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободны: ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

 1-10    11-15 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)