Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Кухтин , М. Д.$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
05
Віс


    Кухтин , М. Д.
    Характеристика замороженої яловичини за біохімічними і мікробіологічними показниками [Текст] : библиография / М. Д. Кухтин , В. З. Салата [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 4. - С. 36-43. - Библиогр.: с.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва
Кл.слова (ненормированные):
Грибковамікрофлора -- Психотрофні і мезофільні мікроорганізми -- Свіжість м'яса
Аннотация: Проведена оцінка способів зберігання замороженої яловичини за мікробіологічними і хімічними показниками.


Доп.точки доступа:
Салата, В. З.; Болтик, Н. П.; Рущинська, Т. М.; Крижанівський , Я.Й.; Климик, В. Т.; Коваленко, В. Л.; Малімон, З. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Кухтин , М. Д.
    Безпечність та якість молока сирого виробленого в колективних господарствах [Текст] : библиография / М. Д. Кухтин , С. В. Лайтер-Москалюк, А. І. Тютюн, Н. І. Кос'янчук // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - Т. 10, № 3 : Ukrainian Journal of Veterinary Sciences. - С. 63-69.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Ветеринарія--Ветеринарна санітарія--Молоко


Доп.точки доступа:
Лайтер-Москалюк, С. В.; Тютюн, А. І.; Кос'янчук, Н.І.
Экземпляры всего: 3
НФ (2), ЧЗН (1)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
К 95


    Кухтин , М. Д.
    Оцінка молока і молочних продуктів за вмістом 17в-естаролу [Текст] : библиография / М. Д. Кухтин , В. З. Салата [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2022. - № 6. - С. 30-37. - Библиогр.: с.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Молочна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
естрогенні гормони -- молоко питне -- йогурт -- кефір -- сметана -- масло
Аннотация: Визначити кількість 17в-естрадіолу у молоці питному і молочних продуктах залежно від умісту в них масової частки жиру.


Доп.точки доступа:
Салата, В.З.; Кочетова, Г. С.; Болтик, Н. П.; Перкій, Ю.Б.; Малімон, З. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)