Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Лизова, В. Ю.$<.>
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-11 
1.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, О. М. Старчевой, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2008. - №12. - С. 59-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Лизова, В.Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Дослідження здатності сиров'ялених ковбас до зберігання [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2009. - №1. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Войцехівська, Л. У.
    Вплив біотехнологічної обробки м'яса на смакоароматичні властивості шинкованих виробів [Текст] : библиография / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, С. І. Середюк // Вісник аграрної науки. - 2009. - №2. - С. 63-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Лизова, В.Ю.; Середюк, С.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Лизова, В. Ю.
    Вплив композиційної добавки " Компакт-БП" на мікробіологічні зміни ферментованих ковбас під час сушіння [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова // Мясной бизнес. - 2010. - №5. - С. 44-45
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Лизова, В. Ю.
    Ферменти та їх використання у м'ясній промисловості [Текст] : библиография / В. Ю. Лизова, А. К. Башкірова // Мясной бизнес. - 2010. - №6. - С. 33-38
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Башкірова, А.К.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Застосуваня вуглеводів у технології ферментованих ковбас [Текст] / В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 10. - С. 54-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівська, Л. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
05
Віс


    Вербицький, С. Б.
    Значущість структурно-механічних показників консистенції м'ясних продуктів [Текст] / С. Б. Вербицький, Л. В. Анісімова, В. Ю. Лизова // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 9. - С. 52-55
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Анісімова, Л. В.; Лизова, В. Ю.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
05
Віс


    Єресько, Г. О.
    Вплив харчових добавок на розвиток молочнокислої мікрофлори при виробництві сиров'ялених ковбас [Текст] / Г.О. Єресько, В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой , Л.У. Войцехівська // Вісник аграрної науки. - 2005. - №9. - С. 55-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Лизова, В.Ю.; Старчевой , О.М.; Войцехівська, Л.У.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

9.
Шифр: В 8 У/2004/2
   Журнал

Вісник аграрної науки [Текст] : науково-теоретичний журнал УААН. - 2001 . - Выходит ежемесячно
2004г. N 2
Содержание:
Демиденко, О. В. Гумусний стан чорнозему типового в умовах Лівобережного Лісостепу / О.В. Демиденко, М.К. Шикула. - С.5-10.
Цвей, Я. П. Формування поживного режиму чорнозему при удобренні цукрових буряків у короткоротаційних сівозмінах / Я.П. Цвей, О.І. Недашківський, М.О. Кисилевська. - С.11-14.
Кириченко, В. В. Особливості нових сортів тритикале харківської селекції / В.В. Кириченко, Г.В. Щипак, І.А. Панченко. - С.15-18.
Міщенко, Л. Т. Вірусні інфекції та підвищення стійкості проти них рослин пшениці / Л.Т. Міщенко. - С.19-22.
Полупан, О. П. Ефективність використання корів залежно від їхнього віку / О.П. Полупан, Т.П. Коваль. - С.23-25.
Мельник, Ю. Ф. Епізоотологічна ефективність заходів боротьби з лейкозом великої рогатої худоби / Ю.Ф. Мельник, М.С. Мандигра. - С.26-28.
Шабля, В. П. Раннє прогнозування надою за першу лактацію / В.П. Шабля. - С.29-30.
Сиволап, Ю. М. Молекулярні маркери в селекції та насінництві соняшнику / Ю.М. Сиволап, А.Є. Солоденко. - С.31-33.
Федорович, Є. І. Племінна цінність бугаїв-плідників західного внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи / Є.І. Федорович, Й.З. Сірацький. - С.34-36.
Стояннов, Р. О. Генетична експертиза коней / Р.О. Стояннов, Л.В. Осадча. - С.37-39.
Булгаков, В. М. Використання вібраційних робочих органів при викопуванні коренеплодів цукрових буряків / В.М. Булгаков, І.В. Головач. - С.40-45.
Пастухов, В. І. Модель задачі визначення ефективності машиновикористання / В.І. Пастухов. - С.46-48.
Мусієнко, М. М. Проблеми формування сталих агроекосистем в Україні / М.М. Мусієнко. - С.49-53.
Булигін, С. Ю. Верифікація Wepp-моделі ерозії грунтів / С.Ю. Булигін, А.Б. Ачасов. - С.54-56.
Долгілевич, М. Й. Вміст 137 cs у вегетативних органах чорниці та брусниці / М.Й. Долгілевич. - С.57-59.
Лизова, В. Ю. Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас / В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой, Л.У. Войцеховська. - С.60-62.
Губенко, В. І. Регулювання експорту товарів з урахуванням валютних курсів / В.І. Губенко. - С.63-65.
Бабміндора, Д. І. Економічна оцінка земель, забруднених промисловими відходами / Д.І. Бабміндора. - С.66-69.
Балян, А. В. Особливості організації та розвитку тваринництва в гірській зоні Закарпаття / А.В. Балян, М.Д. Федорюк, Л.В. Левандовська. - С.70-74.
Баджурак, О. В. Расовий склад збудників фітофтори на культурі томатів / О.В. Баджурак. - С.75-76.
Зеленянська, Н. М. Вплив фізіологічно активних препаратів на накопичення пігментів у листках винограду / Н.М. Зеленянська. - С.77-79.
Піковська, О. В. Оптимізація агрофізичних властивостей чорнозему звичайного при мінімалізації обробітку грунту / О.В. Піковська. - С.80-81.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

10.
05
Віс


    Лизова, В. Ю.
    Композиційні добавки у технології виробництва сирокопчених ковбас [Текст] / В.Ю. Лизова, О.М. Старчевой, Л.У. Войцеховська // Вісник аграрної науки. - 2004. - № 2. - С. 60-62.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Старчевой, О.М.; Войцеховська, Л.У.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-Н (1)
Свободны: ЧЗ-Н (1)
Найти похожие

 1-10    11-11 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)