Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ляшенко, М. І.$<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Втрати гірких речовин і поліфенолів у гранулах хмелю під дією температури без доступу кисню [Текст] / Г.І. Подпрятов, М.І. Ляшенко, А.В. Бобер // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 63. - С. 296-300
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ляшенко, М.І.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1)
Свободны: НФ (5), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Вплив температури на окислення гірких речовин хмелю [Текст] / Г.І. Подпрятов, М.І. Ляшенко, А.В. Бобер // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2003. - Вип. 64. - С. 238-245
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ляшенко, М.І.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-12 (1), Ф-1 (1), Ф-6 (1), Ф-11 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Ляшенко, М. І.
    Вплив поєднання гірких та ароматичних сортів хмелю на якість пива [Текст] / М.І. Ляшенко, Н.Р. Кравчук, А.В. Бобер // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.79. - С. 250-255
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Пивоваріння


Доп.точки доступа:
Кравчук, Н.Р.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Найти похожие

4.
06
Нац


    Бобер, А. В.
    Вплив способів і режимів зберігання гранул хмелю на зміни вмісту та складу ефірної олії в процесі зберігання [Текст] / А. В. Бобер, Г. І. Подпрятов, М. І. Ляшенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 283-286
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Рослинництво


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Ляшенко, М.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Віс


    Поліщук, В. Д.
    Нові підходи в селекції конкурентоспроможних форм і сортів хмелю [Текст] / В.Д. Поліщук, І.Б. Поліщук, М.І. Ляшенко, Ю.В. Жигадло, Н.Р. Кравчук // Вісник аграрної науки. - 2003. - № 12. - С. 40-46.
ГРНТИ
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Селекція


Доп.точки доступа:
Поліщук, І.Б.; Ляшенко, М.І.; Жигадло, Ю.В.; Кравчук, Н.Р.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

6.
05
Агр


    Подпрятов, Г. І.
    Вплив умов зберігання гранульованого хмелю на втрати гірких речовин [Текст] / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер, М. І. Ляшенко // Аграрна наука і освіта. - 2003. - Т. 4, № 3-4. - С. 49-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Рослинництво


Доп.точки доступа:
Бобер, А. В.; Ляшенко, М. І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

7.
06
Нац


    Ляшенко, М. І.
    Дослідження гірких речовин лупуліну різних сортів хмелю [Текст] : библиография / М. І. Ляшенко, Л. В. Проценко [и др.] // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - Вип. 269 : серія "Агрономія". - С. 224-233.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукції--Хміль
Кл.слова (ненормированные):
Лупулін, гіркі речовини, ксантогумол, чоловічі суцвіття
Аннотация: Досліджено кількість та склад гірких речовин, ксантогумолу в лупулінових зернах, суміші пилку і лупуліну чоловічих суцвіть та в листках сортів хмелю, які суттєво різняться за цими біохімічними показниками.


Доп.точки доступа:
Проценко, Л. В.; Рудик, Р. І. ; Бобер, А.В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)