Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Новіков, В. В.$<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
05
Ста


    Новіков, В. В.
    Верифікація методів - автоматизований процес в АІС "Лабораторія" [Текст] : библиография / В. В. Новіков, І. Г. Топораш, І. О. Сурженко // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2016. - № 1. - С. 64-67.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація
Аннотация: Про необхідність впровадження в лабораторіях автоматизації процесів планування реєстрації та обчислень під час верифікації методів з урахіванням вимог ДСТУISO/IEC 17025 yf ghbrkfls hjphj,ktyj] fdnjhjv ghjuhfvyj] htfkspfws]/


Доп.точки доступа:
Топораш, І. Г.; Сурженко, І. О.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Господаренко, Г. М.
    Післязбиральна доробка, зберігання та переробка продукції рослинництва [Текст] : библиография / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Новіков // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - Вип. 269 : серія "Агрономія". - С. 215-224.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукції--Борошномельне виробництво--Пшениця
Кл.слова (ненормированные):
зерно спельти, борошно, технологічний режим, водотеплове оброблення
Аннотация: Зерно спельти характеризується підвищеними показниками якості та може бути перспективною сировиною для продуктів дієтичного харчування.


Доп.точки доступа:
Любич, В.В.; Новіков, В. В.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

3.
05
Pla


    Господаренко, Г. М.
    Вихід і якість плющеної крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості опромінення електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] / Г. М. Господаренко, В. В. Любич [и др.] // Plant and Soil Science. - 2022. - Vol 13, № 2. - С. 7-17. - статті англійською мовою
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна
Кл.слова (ненормированные):
мікрохильова піч -- тривалість варіння крупи -- індекс лушення -- зернова культура


Доп.точки доступа:
Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.; Олійник, О. О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)