Поисковый запрос: <.>A=Пасічний, В.$<.> |
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9 |
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Пасічний, В. М. Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний> // Мясной бизнес. - 2009. - №4. - С. 77-79
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний> // Мясное дело . - 2009. - №8. - С. 15-19
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс 05 / Мяс-ЧЗ-4
Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш> // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 36-37
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Сабадаш, П.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про 05 / Про-ЧЗ-4
Пасічний, В. Раціональні підходи до підвищення ефективності виробництва м'ясопереробних підприємств [Текст] : библиография / В. Пасічний> // Мясной бизнес. - 2010. - №4. - С. 79-80
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Пасічний, В. М. Технологія напівкопчених ковбас [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, О. О. Мороз> // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 26-27
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Доп.точки доступа: Мороз, О.О. Экземпляры всего: 1 Ф-4 (1) Свободны: Ф-4 (1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Тимчук, А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Текст] : библиография / А. Тимчук, О. Оноприійчук [и др.]> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - 1/2. - С. 25-29. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість--Консервування харчових продуктів
Доп.точки доступа: Оноприійчук, О.; Грек, О.; Пухляк, А.; Пасічний, В. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Ово
Пасічний, В. Ранні овочі: виробництво, реалізація, ефективність [Текст] : библиография / В. Пасічний> // Овощеводство. - 2017. - № 4. - С. 20-24.
РУБ 05 Рубрики: Овочівництво--Ринок
Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Камбулова, Ю. Реологічні влвстивості порошкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів [Текст] : библиография / Ю. Камбулова, О. В. Кобилінська [и др.]> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість Аннотация: Наведено результати аналізу кремів з сахарозою, глюкозою, фруктозою. Авторами надані рекомендації щодо практичного використання кремів
Доп.точки доступа: Кобилінська, О. В.; Яценко , В. М.; Пасічний, В.; Звягінцева-Семенець, Ю. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Пшенична, Т. Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням молока [Текст] : библиография / Т. Пшенична, О. Грек [и др.]> // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 24-29.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Харчові добавки
Доп.точки доступа: Грек, О.; Оноприійчук, О.; Пасічний, В.; Чубенко, Л. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) Найти похожие
|
|