Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Пасічний, В.$<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний // Мясной бизнес. - 2009. - №4. - С. 77-79
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо-рослинних напівфабрикатів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний // Мясное дело . - 2009. - №8. - С. 15-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Пасічний, В. М.
    Фаршеві та паштетні консерви з використанням композицій гідроколоїдів [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Мясное дело . - 2009. - №9. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Сабадаш, П.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Про
05 / Про-ЧЗ-4


    Пасічний, В.
    Раціональні підходи до підвищення ефективності виробництва м'ясопереробних підприємств [Текст] : библиография / В. Пасічний // Мясной бизнес. - 2010. - №4. - С. 79-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Пасічний, В. М.
    Технологія напівкопчених ковбас [Текст] : библиография / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 26-27
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Мороз, О.О.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Про


    Тимчук, А.
    Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів [Текст] : библиография / А. Тимчук, О. Оноприійчук [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - 1/2. - С. 25-29. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукція тваринництва--Молочна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Оноприійчук, О.; Грек, О.; Пухляк, А.; Пасічний, В.
Экземпляры всего: 1
Філія 12-го корпусу (1)
Свободны: Філія 12-го корпусу (1)
Найти похожие

7.
05
Ово


    Пасічний, В.
    Ранні овочі: виробництво, реалізація, ефективність [Текст] : библиография / В. Пасічний // Овощеводство. - 2017. - № 4. - С. 20-24.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Ринок

Экземпляры всего: 1
Читальний зал 4-го корпусу (1)
Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1)
Найти похожие

8.
05
Про


    Камбулова, Ю.
    Реологічні влвстивості порошкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів [Текст] : библиография / Ю. Камбулова, О. В. Кобилінська [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Наведено результати аналізу кремів з сахарозою, глюкозою, фруктозою. Авторами надані рекомендації щодо практичного використання кремів


Доп.точки доступа:
Кобилінська, О. В.; Яценко , В. М.; Пасічний, В.; Звягінцева-Семенець, Ю.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

9.
05
Про


    Пшенична, Т.
    Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням молока [Текст] : библиография / Т. Пшенична, О. Грек [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 1. - С. 24-29.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Харчові добавки


Доп.точки доступа:
Грек, О.; Оноприійчук, О.; Пасічний, В.; Чубенко, Л.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)