Поисковый запрос: <.>A=Рябченко, Н.$<.> |
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9 |
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Ринок розсільних сирів в Україні [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 6. - С. 42-44
РУБ 05 Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. О. Використання сироватки при виробництві розсільних сирів [Текст] / Н. О. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 9. - С. 44-46.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Сир та сироварство--Процеси сироваріння
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. О. Зміна зв'язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів [Текст] / Н. О. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 10. - С. 30-31
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Сир та сироварство
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Сир та сирний продукт [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 11. - С. 32.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Стандартизація та сертифікація
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Вершкове масло та спред: особливості маркування [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2013. - № 3. - С. 36-38
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Масло та маслоробство
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Особливості виготовлення вершкового сиру [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2013. - № 5. - С. 28-29
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Сир та сироварство
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты из вторичного сырья переработки птицы, содержащие биологически активные компоненты. - 2013. - № 7. - С. 32-33
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Особливості виробництва м'яких сирів [Текст] / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2013. - № 8. - С. 26-28.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Молочні продукти
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Рябченко, Н. Експертиза якості сирів [Текст] : библиография / Н. Рябченко> // Продукты & ингредиенты. - 2014. - № 10. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість--Сир та сироварство
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
|