Поисковый запрос: <.>A=Семенюк, Л.$<.> |
Общее количество найденных документов : 16
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Псування м'яса сільськогосподарських тварин при зберіганні [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - № 7. - С. 70-74
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Переробка та зберігання
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Стандарти м'ясних делікатесів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - № 7. - С. 76-79
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Стандарти
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Рослинні ізольовані білки: використання, переваги і недоліки [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - № 7. - С. 80-84
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Стандарти м'ясних консервів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №10. - С. 78-82
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Добре простерилізуєш - довше збережеш. Все про стерилізацію м'ясних консервів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №10. - С. 86-90
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість--Зберігання та переробка продукції
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Це легендарне слово "Тушонка" [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №10. - С. 106-109
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Антимікробний захист м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 64-67
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Способи обробки субпродуктів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 78-80
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Семенюк, Л. Загальна характеристика субпродуктів [Текст] : библиография / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2010. - №11. - С. 81-86
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 М'яс
Семенюк, Л. Використання гідроколоїдів у м'ясопереробній промисловості [Текст] / Л. Семенюк> // World Meat Technologies. - 2011. - №4. - С. 25-29
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
|
|