Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Скарбовійчук, О. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
05
Віс


    Скарбовійчук, О. М.
    Визначення частки твердої фази і теплоти фазових перетворень молочного жиру [Текст] : библиография / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров, Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки. - 2009. - №4. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Федоров, В.Г.; Єресько, Г.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Віс


    Ткаченко, Д. М.
    Формалізація просування на ринок інноваційної продукції харчової галузі [Текст] : библиография / Д. М. Ткаченко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2009. - № 7. - С. 74-77
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Скарбовійчук, О.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Віс


    Свириденко, Т. А.
    Дослідження бар'єрного впливу солі в технології виготовлення продуктів із м'яса птиці [Текст] : библиография / Т. А. Свириденко, Н. Ф. Усатенко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2009. - №9. - С. 72-74
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Усатенко, Н.Ф.; Скарбовійчук, О.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м"яса птиці [Текст] : библиография / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 11. - С. 53-57
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
05
Віс


    Усатенко, Н. Ф.
    Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 8. - С. 57-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції


Доп.точки доступа:
Свириденко, Т. А.; Скарбовійчук, О. М.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)