Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Тищенко, В. І.$<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
05
Мяс


    Тищенко, В. І.
    Вплив умов транспортування на якість та збереженість товарної риби [Текст] : библиография / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Мясное дело . - 2010. - №2. - С. 34-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рибництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Божко, Н.В.
Экземпляры всего: 2
ЧЗ-4 (2)
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Баштова, Н. К.
    Перспективи виробництва яловичини та розвитку м'ясного скотарства [Текст] : библиография / Н. К. Баштова, Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Мясное дело . - 2010. - №4. - С. 32-34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Скотарство


Доп.точки доступа:
Божко, Н.В.; Тищенко, В.І.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Тищенко, В. І.
    Використання білково-мінерального комплексу у виробництві м'ясопродуктів [Текст] : библиография / В. І. Тищенко, Н. В. Боженко // Мясное дело . - 2010. - №12. - С. 14-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Боженко, Н.В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ-4 (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
05
Мяс


    Тищенко, В. І.
    Використанння білково-мінерального комплексу у виробництві м'ясопродуктів [Текст] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 10-11
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Божко, Н.В.
Экземпляры всего: 1
Ф-4 (1)
Свободны: Ф-4 (1)
Найти похожие

5.
05
Мяс


    Кудрявський, С. М.
    Виробництво виробів з м'яса у тістовій оболонці [Текст] / С. М. Кудрявський, Н. В. Божко, В. І. Тищенко // Мясное дело . - 2012. - № 11/12. - С. 18-19
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Божко, Н. В.; Тищенко, В. І.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)