Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Науковці НУБіП України (14)Дисертації та автореферати (1)Періодичні видання. Журнали (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ящук, Н.$<.>
Общее количество найденных документов : 35
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
05
Про


    Ящук, Н.
    Маючи кількість не слід забувати про якість [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2008. - № 10. - С. 62-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зернові культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

2.
05
Агр


    Ящук, Н. О.
    Динаміка показників якості борошна в процесі зберігання зерна озимого [Текст] : библиография / Н. О. Ящук // Аграрна наука і освіта. - 2008. - Т.9, № 3-4. - С. 81-86
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Використання зерна озимого жита для виробництва спирту на біопаливо [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2007. Вип.116. - С. 99-104
УДК
РУБ 06
Рубрики: Енергетика--Паливна технологія--Біопаливо


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.
Найти похожие

4.
06
Нац


    Ящук, Н. О.
    Хлібопекарські властивості борошна озимого жита в процесі зберігання зерна за різної вологості та температури [Текст] : библиография / Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.123. - С. 221-233
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

5.
06
Нац


    Ящук, Н. О.
    Зміна технологічних показників якості пророслого зерна озимого жита та одержаного з нього борошна в процесі зберігання [Текст] : библиография / Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.126. - С. 323-330
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Якість продукції

Найти похожие

6.
05
Зер


    Подпрятов, Г. И.
    Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
05
Про


    Ящук, Н.
    Зберігання зерна та якісні засоби обробки в післязбиральний період [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2009. - №9. - С. 90-95
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
05
Про


    Ящук, Н.
    Кукурудза- універсальна культура [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2009. - № 12. - С. 76-80
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Динаміка вмісту білка та крохмалю в зерні озимого жита в процесі зберігання за різних режимів [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, А. П. Іваницька // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2009. Вип. 132. - С. 276-281
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Іваницька, А.П.
Найти похожие

10.
05
Про


    Ящук, Н.
    Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури

Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)