Поисковый запрос: <.>K=заморожування<.> |
Общее количество найденных документов : 31
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Шубина, Г. Овощи не давите! [Текст] : библиография / Г. Шубина> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №2. - С. 47-49
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Симахина, Г. А. Основные биокомпоненты ягод малины и их поведение при замораживании [Текст] : библиография / Г. А. Симахина> // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 44-46
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Иванина , О. "Горячие" новости" замороженного" рынка [Текст] : библиография / О. Иванина > // Продукты & ингридиенты. - 2009. - №4. - С. 47
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Віс
Сушко, О. Б. Ефективність застосування буферних середовищ, кріопротекторів і режимів заморожування сперми жеребців [Текст] : библиография / О. Б. Сушко, А. Г. Міщенко, А. М. Компанієць> // Вісник аграрної науки. - 2009. - №9. - С. 35-39
РУБ 05 Рубрики: Тваринництво--Розведення тварин і птиці--Штучне запліднення
Доп.точки доступа: Міщенко, А.Г.; Компанієць, А.М. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Хра
Короткий, И. А. Процессы замораживания ягод черной смородины [Текст] : библиография / И. А. Короткий, Е. В. Короткая> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №3. - С. 14-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Доп.точки доступа: Короткая, Е.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Хра
Родионова, Н. С. Ресурсосберегающие режимы обработки функциональных кулинарных изделий в пароконвектомате [Текст] : библиография / Н. С. Родионова, Н. П. Зацепилина> // Хранение и переработ. сельхозсырья. - 2010. - №5. - С. 58-60
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Доп.точки доступа: Зацепилина, Н.П. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободны: ЧЗ-4 (1) Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Тележенко, Л. М. Дослідження впливу режимних параметрів процесу заморожування фруктово-ягідних десертів на якість готового продукту [Текст] : библиография / Л. М. Тележенко, Ю. Г. Паскал, Ю. О. Козонова> // Молочное дело. - 2010. - №9. - С. 22-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції
Доп.точки доступа: Паскал, Ю.Г.; Козонова, Ю.О. Экземпляры всего: 1 ЧЗ-4 (1) Свободных экз. нет Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Зер
Кудашев, С. Застосовуючи різні біотехнологічні методи обробки зерна (замочування, пророщування і тривале заморожування), можна істотно покращити його поживну цінність [Текст] / С. Кудашев, Г. Лукіна, Т. Пушкар> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 4. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Біотехнологія Кл.слова (ненормированные): зерно -- замочування -- заморожування
Доп.точки доступа: Лукіна, Г.; Пушкар, Т. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Орлова, Н. Споживчі властивості замороженних печериць залежно від попердньої обробки [Текст] / Н. Орлова, Н. Нестеренко> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 41-43
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Доп.точки доступа: Нестеренко, Н. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мир
Гетьман, Т. Плодоовощной ледоход [Текст] / Т. Гетьман> // Мир продуктов. - 2012. - № 5
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 2 ЧЗ-4 (2) Свободны: ЧЗ-4 (2) Найти похожие
|
>11. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Сухенко , В. Енергозберігаючий спосіб заморожування м'яса [Текст] / В. Сухенко , А. Матиящук, Ю. Сухенко> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 25-27.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Матиящук, А.; Сухенко, Ю. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) Найти похожие
|
>12. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The effective methods of stallion semen qualification for deep freezing. Методи оцінки придатності сперми жеребця до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, Z. Podstawski, A. Bittmar> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 133-140.
РУБ 06 Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство
Доп.точки доступа: Podstawski, Zenon; Bittmar, Anna Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) Найти похожие
|
>13. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Kosiniak-Kamysz, Kazimierz. The influence of aspartate aminotransferase activity and sperm morphology on stallion and dog semen freezability. взаємозв'язок аспартат амінотрансферазної активності, морфології сперміїв жеребця і собаки і її придатність до заморожування [Текст] / K. Kosiniak-Kamysz, A. Bittmar, Z. Podstawski> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2000. - Вип. 22. - С. 140-144.
РУБ 06 Рубрики: Ветеринарія--Гінекологія. Акушерство
Доп.точки доступа: Bittmar, Anna; Podstawski, Zenon Экземпляры всего: 4 ЧЗ-4 (1), НФ (3) Свободны: ЧЗ-4 (1), НФ (3) Найти похожие
|
>14. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Док
Касьянов, Г. И. Реологические характеристики криолабильных растительных продуктов [Текст] / Г. И. Касьянов> // Доклады Российской академии сельскохозяйственных наук. - 2013. - № 2. - С. 59-61
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів--Заморожування
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>15. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Постоленко, Є. Заморожування: перспективний спосіб переробки сировини [Текст] : бібліографія / Є. Постоленко> // Пропозиція. - 2014. - № 11. - С. 110-112
РУБ 05 Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво
Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>16. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Хер
Іванова, І. Є. Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування [Текст] : библиография / І. Є. Іванова, Л. А. Покопцева, Т. В. Герасько, С. В. Долгова> // Таврійський науковий вісник. - 2014. - Вип. 88. - С. 104-115. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Плодівництво Кл.слова (ненормированные): цільова функція Аннотация: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності 6-ти районованих сортів черешні пізнього строку достигання (Мелітопольська чорна, Міраж, Оріон, Празднічна, Сюрприз, Космічна), які вирощені в умовах південного Степу України до заморожування та зберігання при низьких температурах методом багатокритеріальної оптимізації.
Доп.точки доступа: Покопцева, Л. А.; Герасько, Т. В.; Долгова, С.В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>17. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Інс
Горбунов, Л. В. Кріоконсервування ембріонів ссавців при пасивному охолодженні в горловині посудини Дьюара [Текст] : библиография / Л. В. Горбунов, А. С. Саліна, В. В. Данильченко> // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 25-33. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Біотехнологія--Генетика Кл.слова (ненормированные): пристрій для заморожування Аннотация: Запропоновано термоблок з неіржавіючої сталі у вигляді стакану з товщиною стінки 10 мм., всередину якого розміщена вставка у вигляді циліндра, яку виготовлено з міді.
Доп.точки доступа: Саліна, А. С.; Данильченко, В. В. Экземпляры всего: 1 ЧЗН (1) Свободны: ЧЗН (1) Найти похожие
|
>18. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Янчева, М. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м'ясних систем [Текст] : библиография / М. Янчева, Т. Желєва> // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 33-37. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість
Доп.точки доступа: Желєва, Т. Экземпляры всего: 1 Філія 12-го корпусу (1) Свободны: Філія 12-го корпусу (1) Найти похожие
|
>19. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Король, Ц. О. Вплив захисних середовищ на довготривале зберігання заквашувальної композиції ЛРР [Текст] : библиография / Ц. О. Король> // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 158-166. - Бібліогр. в кінці ст.
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва Кл.слова (ненормированные): мікроорганізми -- кріопротектор -- заморожування -- сушіння
Экземпляры всего: 1 Читальний зал 4-го корпусу (1) Свободны: Читальний зал 4-го корпусу (1) Найти похожие
|
>20. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Ово
Постоленко, Є. П. Найкращі сорти вишні для заморожування [Текст] : библиография / Є. П. Постоленко> // Овощи и фрукты. - 2018. - № 1. - С. 48-51.
РУБ 05 Рубрики: Селекція--Сорти--Вишня
Экземпляры всего: 1 1Читальний зал для науковців (1) Свободны: 1Читальний зал для науковців (1) Найти похожие
|
|
|