Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Науковці НУБіП України (1)Дисертації та автореферати (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=рецептури<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.
05
Мол


   
    Моделювання рецептури йогурту для людей розумової праці математичними методами [Текст] // Молочное дело. - 2011. - №5. - С. 15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
06
Нац


    Галаєва, Л. В.
    Удосконалення методичних підходів до оптимізації асортименту та рецептури комбікормової продукції [Текст] / Л.В. Галаєва // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.79. - С. 303-306
УДК
РУБ 06
Рубрики: Кормовиробництво

Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-1 (1), Ф-11 (1), Ф-12 (1), Ф-10 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-6 (1)
Найти похожие

3.
06
Нац


    Попов, В. Є.
    Молочна продуктивність корів симентальської м'ясної худоби за використання комбікорму та преміксу нової рецептури у зоні Передкарпаття [Текст] / В. Є. Попов, О. І. Заяць, Я. С. Вовк, Н. М. Федак // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2013. - Вип. 190. - С. 160-166
УДК
РУБ 06
Рубрики: Тваринництво--Скотарство--Кормові продукти


Доп.точки доступа:
Заяць, О. І.; Вовк, Я. С.; Федак, Н. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-12 (1), Ф-4 (6)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-12 (1), Ф-4 (6)
Найти похожие

4.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Найти похожие

5.
06
Нац


    Горійовська, І. М.
    Метаболічні процеси рубця теличок та інтенсивність їх росту за використання білково-вітамінно-мінеральної добавки удосконалення рецептури [Текст] : библиография / І. М. Горійовська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і перербки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 205. - С. 97-103. - Библиогр.: с. 101-102
УДК
РУБ 06
Рубрики: Тваринництво--Скотарство--Кормові добавки
Аннотация: Введення до комбікорму білково-вітамінно-мінеральної доставки нової рецептури дає змогу збалансувати силосно-концентратні раціони ремонтих теличок віком 14-18 місяців за деціфитними в зоні Передкарпаття мікроелементами та жидорозчинними вітамінами.

Экземпляры всего: 4
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

6.
05
Віс


    Седіло, Г. М.
    Ефективність згодовування комбікормів удосконаленої рецептури ремонтним яркам української гірськокарпатської породи [Текст] : библиография / Г. М. Седіло, C. O. Вовк , М. А. Петришин // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 34-39. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Кормові продукти


Доп.точки доступа:
Вовк , C.O.; Петришин, М. А.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
05
Нац


    Трубнікова, А. А.
    Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Текст] : библиография / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова [и др.] // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2021. - Т. 11, № 2 : Тваринництво та технології харчових продуктів. - С. 73-82.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво


Доп.точки доступа:
Чабанова, О. Б.; Бондар, С. М.; Шарахматова, Т. Є.; Недобійчук, Т. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

8.
06
Нау


    Трубнікова, А. А.
    Математичне моделювання оптимізованої рецептури низьколактозного синбіотичного йогуртового морозива [Текст] : библиография / А. А. Трубнікова, О. Б. Чабанова [и др.] // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2020. - Vol. 11: Тваринництво та технології харчових продуктів, N 2. - С. 73-82.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво молочних продуктів


Доп.точки доступа:
Чабанова, О. Б.; Бондар , С. М.; Шарахматова, Т. Є.; Недобійчук , Т. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)