Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Економіка -- Виробництво продукції -- Харчова та переробна промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.
05
Про


    Ємцев, В.
    Економічна ефективність виробництва напівфабрикатів із гідробіонтів [Текст] / В. Ємцев, С. Козлова, В. Вовк // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 36-38.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Козлова, С.; Вовк, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

2.
05
Про


    Рябченко, Н.
    Ринок розсільних сирів в Україні [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 6. - С. 42-44
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

3.
05
Про


    Соколов, А.
    Рынок хлеба и хлебобулочных изделий Украины [Текст] / А. Соколов // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 8. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

4.
06
Нац


    Шелудько, Е. І.
    Розвиток інноваційних процесів у харчовій промисловості як умова сталого економічного зростання [Текст] / Е. І. Шелудько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - Вип. 169. Ч. 1. - С. 224-233
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-10 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-10 (7)
Найти похожие

5.
06
Нац


    Адамчук, О. В.
    Стан і перспективи розвитку рибопродуктового підкомплексу АПК [Текст] / О.В. Адамчук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип.82. - С. 60-65
УДК
РУБ 06
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість

Экземпляры всего: 5
ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2)
Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-10 (2), НФ (2)
Найти похожие

6.
05
Віс


    Гладій, М. В.
    Функціонування м'ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] : библиография / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
глобалізація -- споживання -- експорт -- імпорт -- додана вартість
Аннотация: Здійснені дослідження вказують на те, що виробництво і споживання м'яса в глобальному вимірі підвищуватимуться, а зростаюча конкуренція між різними видами м'ясної продукції та експортом створять безліч можливостей для виробників сировини та м'ясопереробників


Доп.точки доступа:
Сичевський, М. П.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

7.
05
Інв


    Голян, В. А.
    Комплексний розвиток переробно-харчових виробництв на основі утилізації відходів: інституціональні передумови та інвестиційне забезпечення [Текст] : библиография / В. А. Голян, Д. М. Шмаров // Інвестиції: практика та досвід. - 2018. - № 13. - С. 10-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка--Виробництво продукції--Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Шмаров, Д. М.
Экземпляры всего: 1
Філія 10-го корпусу (1)
Свободны: Філія 10-го корпусу (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)