Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Електронна картотека статей- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (3)Науковці НУБіП України (1)Періодичні видання. Журнали (13)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Тваринництво -- Продукти тваринництва<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
05
Віс


    Помітун, І. А.
    Формування м'ясності у баранців за різної інтенсивності росту і живої маси при забої [Текст] : библиография / І. А. Помітун, І. В. Корх [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 5. - С. 31-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва
Кл.слова (ненормированные):
м'ясна продуктивність -- хімічний склад м'яса


Доп.точки доступа:
Корх, І. В.; Косова, Н. О.; Бойко, Н. В.; Паньків, Л. П.; Рязанов, П. О.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

2.
05
Тва


    Древаль, Д.
    Танкова проба молока: інструмент моніторингу та контролю хвороб ВРХ [Текст] : библиография / Д. Древаль // Тваринництво та ветеринарія. - 2019. - № 12. - С. 8-9.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва

Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

3.
05
Віс


    Петрів, М. Д.
    Технологія вирощування гусенят на м'ясо [Текст] : библиография / М. Д. Петрів, Л. В. Ференц, О. М. Слобода // Вісник аграрної науки. - 2020. - № 1. - С. 53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва
Кл.слова (ненормированные):
птиця -- оброшинська породна група -- жива маса -- проміри статей -- забійні показники -- мясна продуктивність


Доп.точки доступа:
Ференц, Л. В.; Слобода, О. М.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)
Найти похожие

4.
05
Віс


    Кухтин , М. Д.
    Характеристика замороженої яловичини за біохімічними і мікробіологічними показниками [Текст] : библиография / М. Д. Кухтин , В. З. Салата [и др.] // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 4. - С. 36-43. - Библиогр.: с.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва
Кл.слова (ненормированные):
Грибковамікрофлора -- Психотрофні і мезофільні мікроорганізми -- Свіжість м'яса
Аннотация: Проведена оцінка способів зберігання замороженої яловичини за мікробіологічними і хімічними показниками.


Доп.точки доступа:
Салата, В. З.; Болтик, Н. П.; Рущинська, Т. М.; Крижанівський , Я.Й.; Климик, В. Т.; Коваленко, В. Л.; Малімон, З. В.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

5.
05
Нац


    Король, П. В.
    Яєчна продуктивність EGFP-трансгенних качок [Текст] : библиография / П. В. Король, С. О. Костенко [и др.] // Науковий журнал Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - Т. 10, № 3 : Тваринництво та технології харчових продуктів. - С. 20-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва


Доп.точки доступа:
Костенко , С. О.; Коновал, О.М.; Лу, Л.; Лі, Л.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)